DOLAR
32,5301
EURO
34,8555
ALTIN
2.443,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

“Yerel seçimlere logomuzla katılacağız”

31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlere kendi logolarıyla katılacaklarını belirten Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkan Yardımcısı Orhan Doyan, milli görüş geleneğinden gelmiş olan adaylarla seçime katılacaklarını kaydetti.

“Yerel seçimlere logomuzla katılacağız”
REKLAM ALANI
06.09.2023 09:43
106
A+
A-

Doyan,  “Milli görüşün yegane temsilcisi Yeniden Refah Partisi yine ve yeniden milli görüş belediyeciliği anlayışıyla önümüzdeki yerel seçimde tek başına tüm il, ilçe ve beldelerde yeniden Refah Partisi logosu ve Milli Görüş adil düzen düsturu ile seçime katılma kararını almıştır. Milli görüş belediyeciliği ile halk meclisleri oluşturulacak ve aday belirleme süreçlerini halkımızla yapılacak olan istişarelerin ardından belirlenip, ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ fikri icra edilecek en temel taşlarımızdan biri olan Refah belediyeciliğinde, milli görüş belediyeleri esnasında tüm belediyelerin girişlerine ‘Rüşvet Alan da Veren de Melun’dur’ yazısını asmak ilk icramız olacaktır. Genelde 81 il, ilçe ve beldelerde Yeniden Refah Partisi logosu ve milli görüş geleneğinden gelmiş olan adaylarımız ile seçime katılım sağlanacaktır. Bu vesile ile Güneydoğu’nun incisi şehrimizin Batmanımız başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerinde tek başımıza seçime girme yönünde çalışmalarımız başlamıştır. Halkın refahı ve daha iyi bir hizmet alabilmesi için önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Refah Partisi, milli görüş belediyeciliğini Allah’ın izniyle icra edecektir. Çıkmış olduğumuz bu içten ve samimi hizmet yolumuzda tüm halkımızdan kıymetli desteklerini bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.