DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

GENÇLİK MOTİVASYON SEMİNERİNDE SALONA SIĞMADI

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde düzenlediği, Batman Gençlik Merkezleri tarafından organize edilen, ‘Benim Hocam Motivasyon’ seminerine binlerce genç katılım sağladı.

GENÇLİK MOTİVASYON SEMİNERİNDE SALONA SIĞMADI
REKLAM ALANI
04.03.2024 09:43
19
A+
A-

KPSS ve YKS sınavları öncesi Batmanlı gençlerle bir araya gelen Bayram Meral, İlyas Güneş, Can Köni ve Görkem Şahin öğrencilerle bir araya geldi.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Motivasyon semineri öncesi konuşan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, gençlere olan güvenlerinin tam olduğunu ve sınavlara iyi bir motivasyon ile gireceklerine inandıklarını söyledi. İl Müdürü Özperk; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yürütülen Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında YKS ve KPSS hazırlık öğrencilerimize yönelik sınav stresini yönetme üzerine motivasyon seminerleri verilmesi Gençlik Merkezlerimizde büyük ilgi gördü. Özellikle pandemi ve afet sonrası yaşanan travma sonrası stres bozukluğu depresyon, anksiyete ve sınav stresi gibi ruhsal problemler gençlerin ana problemlerinin merkezinde yer almaya başlamıştı. Sosyallik algısının azalması ve sınav süreçlerinin kişiler üzerinde yoğun stres oluşturması ruhsal iyilik halinin giderek düşmesine yol açmıştır. Önleyicilik ve koruyuculuk kapsamında gençlerin beklentilerini ve sorunlarını odağa alan programlar gençlerimize adeta ilaç gibi geliyor. Bu kapsamda “Benim Hocam” ekibini Batman’da ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduk.” diye konuştu. İl Müdürü Özperk, gençlerin gözlerindeki heyecanının başarıya dönüşeceğine de inandığını sözlerine ekledi. Motivasyon seminerine binlerce gencin yanı sıra, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, Gençlik Liderleri, gönüllü gençler ve davetliler katılım sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.