DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Ünlü Oyuncu Şişman Batman’daydı

Ünlü Oyuncu Şişman Batman’daydı
REKLAM ALANI
28.02.2024 19:18
4
A+
A-

Ünlü Oyuncu Şişman Batman’daydı

ŞİŞMAN, HER GÜN 12 SAAT DURMAKSIZIN YAZIYORUM

Batman Belediyesi Sinema Akademisi öğrencileriyle bir araya gelen usta oyuncu Haydar Şişman, mesleği ve yaşamına dair sorulara samimi yanıtlar verdi.

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Batman Sinema Akademisi’nde eğitimler devam ediyor. Ünlü oyuncu Şişman Batman Sinema Akademisi’nin bu haftaki Ustalık Sınıfı konuğu oldu.

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde, sinema eleştirmeni Suat Köçer’in konuğu olan Oyuncu Haydar Şişman, yapılan söyleşide sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Mesleğine aşık olduğunu, bu işi severek yaptığını ifade eden usta oyuncu, bir günün 12 saatini senaryo yazmakla, oyunculukla geçirdiğini ifade etti. Resme olan ilgisinden dolayı zaman zaman resim yapmaya da büyük vakit ayırdığını, resmin yapmanın kendisini rahatlattığını ifaden Haydar Şişman, haftanın 7 günü, günde 12 saat çalıştığını bu temponun kendisini mutlu ettiğini ve huzur bulduğunu kaydetti.

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Sinema Akademisi öğrencilerinin de katıldığı sohbette, kursiyerler akıllarında kalan sorulara yanıt buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.