DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

ÖZPERK’TEN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜNE ZİYARET

Geçen hafta ASKF Batman Şube Başkanlığında kulüp Başkanlarıyla bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, ziyaretlerini bu haftada sürdürdü.

ÖZPERK’TEN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜNE ZİYARET
REKLAM ALANI
04.03.2024 09:42
6
A+
A-
  1. Lig Tekerlekli Basketbol Liginde ilimizi başarıyla temsil eden ve Play-Of’a kalan Batman Engelliler Spor Kulübünü ziyaret eden, İl Müdürü Özperk, her zaman engelli branşlara pozitif ayırım yaptıklarını söyledi.

“KENTLERİN EN BÜYÜK TANITIMI SPORDUR”

‘Kentlerin en büyük tanıtımı sporla mümkündür’ diyen Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk sözlerini şöyle sürdürdü; “Batman olarak futbol, basketbol, Voleybol, hentbol, kadın futbolu ve daha birçok branşta kulüplerimizin aktif faaliyetleri var. Bizde kurum olarak fırsat buldukça kulüplerimizi yerinde ziyaret edip, sportif faaliyetler hakkında istişare yapıyoruz. Batman Engelliler Spor Kulübümüz yaklaşık 20 yıldır Tekerlekli Basketbol liginde mücadele veriyor. Kendilerini kutlar, her zaman yanlarında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi de bilmelerini isterim. 2023-2024 sezonunda 1. Lig Tekerlekli Basketbol Liginde Play-Off’a kalan takımımız tebrik eden başarılar dilerim.”

“GENÇLİK SPOR HER ZAMAN YANIMIZDA”

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Abdulkadir Tatlı ise, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Başkan Tatlı; “Bugüne kadar imkânlar dâhilinde İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk, araç tahsisi başta olmak üzere her konuda bize destek olmuştur ve olmaya devam ediyor. Kulüp olarak kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Böyle idareciler bizim için büyük bir şans ve değerdir. Kendisinin nezrinde emek veren bütün Gençlik Spor ailesine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Yapılan ziyarette Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Abdulkadir Tatlı’nın yanı sıra, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nasreddin Kaya ve Antrenör Abdullah Bayram’da hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.