DOLAR
32,4993
EURO
34,8567
ALTIN
2.441,37
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

SİZE MİNNET VE SİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ …

SİZE MİNNET VE SİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ …
REKLAM ALANI
02.04.2024 10:52
15
A+
A-

SİZE MİNNET VE SİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ …

TARİH SİZİ UNUTMAYACAK !!!

31 Mart seçimlerinde bize bahşettiğiniz karanlık Mardin için sizlere minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.

Ahmet Türk’e karşı tepkiden dolayı sandığa gitmeyen yaklaşık 50 bin seçmene rağmen Abdullah Erin gibi bir isme seçim kaybettirme başarısını gösterdiğiniz için size minnet ve şükran borçluyuz.

Kendi köyünüzde bile oy çoğunluğunu DEM partisine kaptırdığınız ve kendi köyünüzde bile çıkardığınız muhtar adayını bile kazandıramadığınız için size minnet ve şükran borçluyuz.

Çiçeği burnunda bir siyasetçi iken daha Bismillah hemen yeğeninizi parti emeği bile olmaksızın 1.ci sıra meclis üyesi seçtirme başarısını ortaya koyup eş dost siyasetini sürdürdüğünüz için size minnet ve şükran borçluyuz.

Varlığıyla yokluğu belli olmayan bir Milletvekilliği göstergesinin sonucu olan bu tabloyu bize yaşattığınız için size minnet ve şükran borçluyuz.

Aday belirleme sürecinde halkın sesini dinlemeyip, yönetebileceğiniz ve menfaat ortaklığı kurarak koyduğunuz adayların sonucunu Mardin halkına reva görerek oluşan bu tablo için size minnet ve şükran borçluyuz.

Parti bütünlüğünü koruyamayıp, parti içinde bölünmelere ve kavgalara sebep olduğunuz için size minnet ve şükran borçluyuz.

Partiye gönülden emek verip, tek derdi millet olan emektar partilileri küstürüp hatta engellediğiniz için size minnet ve şükran borçluyuz.

Siyaset baronluğunu Mardin’e yerleştirip, kişisel güç politikası geliştirerek halkın kaderini ve şehrin geleceğini girdaplar içerisine soktuğunuz için size minnet ve şükran borçluyuz.

Halkın iş , aş, istihdam ve kalkınma sürecini DEM vicdanına bırakarak sağladığınız bu tablo için size minnet ve şükran borçluyuz.

Sizin bu politikalarınız olmasaydı DEM kazanamazdı. Eminim DEM partiside size Minnet ve Şükran borçludur.

Ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Arkamızı dönüp eğilelim mi ?

Bari yapmışken Mardin’in gelmiş en güzel yürekli İl Başkanı Vahap Alma’ya bu faturayı kesip onu görevden alın emi …

Teşekkürler …

 

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.