DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

BEŞİRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA AK PARTİ’DEN GÜÇLÜ BİR ADAY ADAYI  

BEŞİRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA AK PARTİ’DEN GÜÇLÜ BİR ADAY ADAYI  
REKLAM ALANI
23.11.2023 11:22
1.330
A+
A-

BEŞİRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA AK PARTİ’DEN GÜÇLÜ BİR ADAY ADAYI  

Eğitim ve diğer alanlarda yaptığı çalışmalar ve projeler ile halkın takdirini kazanan           eğitimci ve iş insanı Hüseyin Kırmızıtaş, Ak Parti’den Beşiri Belediye Başkan aday adayı oldu.

Hüseyin Kırmızıtaş çeşitli kurumlarda öğretmen olarak yürüttüğü çalışmalardan sonra kendi eğitim kurumlarını kurarak, meslek yaşamına aktif bir şekilde devam etmektedir.
Batman ve Beşiri ilçesinde farklı alanlarda eğitim yatırımları yaparak meslek yolculuğuna devam eden Hüseyin Kırmızıtaş, hali hazırda Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu Üyesi,  Batman Özel Eğitim Kurumları Dernek Başkanı, İzmir Birey Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı, Batman Birey Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı,
Batman Pegem Akademi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütmektedir.
Batman ve Beşiri ilçesinde eğitim ve sosyal alanlarda gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar ile toplumsal fayda odaklı bir anlayışa katkı sunmaya devam eden Kırmızıtaş, Beşiri Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday.

Eğitimci ve iş insanı Hüseyin Kırmızıtaş: “20 yıllık eğitim yaşantımda gerek öğretmenlik yaptığım yıllarda gerekse de kurduğumuz eğitim kurumlarımızda binlerce insanımızın hayallerini gerçekleştirmeye vesile olduk. Allah ömür verdiği sürece insanlarımıza fayda sağlamaktan biran bile asla geri durmayacağız.
İmkânlarımız çerçevesinde eğitim alanında Beşiri’de okuyan ve sınavlara hazırlanan kardeşlerimize destek olduk ve destek olmaya devam edeceğiz. Beşiri için yapacağımız çok şey var.

Beşiri’ye nefes olacak projeleri hayata geçirmek, daha fazla insanımıza ulaşarak özellikle gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmeye vesile olmak için Beşiri Belediye Başkanlığı’na Ak Partiden aday adayı olduk. Beşiri ilçemizde sorun olarak gördüğümüz ve göreve gelmemiz halinde stratejik planlarımıza dahil ederek faaliyete geçireceğimiz projelerimiz bulunmaktadır. İlçemize halkımızın rahatça nefes alıp oturabileceği, çocuklarımızın mutlu bir şekilde oynayacağı yeşil alanlar, parklar kazandıracağız. Dezavantajlı gruplara yönelik olarak sosyal destek çalışmaları başta olmak üzere toplumla bütünleştirici faaliyetleri hayata geçireceğiz. Özellikle kadınlarımızın evlerinde kendi imkânları ile yapmış oldukları gelir getirici faaliyetleri daha profesyonel ve gelir artırıcı yönde niteliğini artırmak için kooperatif altında ekonomik hayata katılımlarını teşvik edeceğiz. Bu yönde her türlü desteği sağlayacağız. Beşiri’nin su ihtiyacını kökten gidermeye yönelik acil bir eylem planı oluşturacağız. Yine bu anlamda göreve geldiğimizde Beşiri İlçemizin altyapı, toplu taşıma, sosyal destek, temizlik, eğitim, sağlık, yol ve kaldırım, yaşlı, engelli ve gençlerimize yönelik hizmetler noktasında önemli ve çözüm odaklı adımlar atacağız. Partimizin onayı ve halkımızın teveccühü ile yerel yönetimde sorumluluk üstlenmeye ve Beşiri İlçemizi daha iyi bir noktaya taşımak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğimizi belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımıza hizmet yolunda çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadık gönül bırakmayacağız. Vatandaşlarımız ile iç içe olup sorunlarını dinleyeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışını etkin kılacağız. Toplumsal fayda odaklı bir anlayışı tüm hizmet süreçlerine tesis edeceğiz. Beşiri İlçemizi hizmet yolunda daha iyiye en iyiye ulaştırmak için vatandaşlarımız ile birlikte emin adımlarla hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.