DOLAR
32,3445
EURO
34,8714
ALTIN
2.383,69
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

MAZLUM ARIĞ SÜPER LİGE YÜKSELDİ

MAZLUM ARIĞ SÜPER LİGE YÜKSELDİ
REKLAM ALANI
23.04.2024 09:00
3
A+
A-

Batman’ın Muay-Thai’daki başarılı sporcularından Mazlum Arığ, Antalya’da yapılan şampiyonada Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

16-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan Muay – Thai Gençler ve büyükler Türkiye şampiyonasında Fight Clup Antrenörü ve Sporcusu Mazlum Arığ 63,5 kg’da Elit Clas’ta Türkiye 3. cüsü oldu. Arığ gösterdiği performans ve başarısından dolayı tek başına Muay – Thai Süper Ligine yükseldi. Sakat koluna rağmen Batman’ı en iyi bir şekilde temsil ederek Süper Lige çıkma başarısı gösterdiğini belirten Mazlum Arığ; “Önümüzdeki zamanlarda yapılacak olan Muay-  Thai süper ligi televizyon kanalında canlı yayınlanacaktır. Süper lig maçlarının şehrimizin tanıtımı ve gelişimi açısından önemi büyüktür. Türkiye’de en iyisi olmak için her zamankinden daha çok çalışacağım.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.