DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

“KENTİN EN BÜYÜK SORUNU AHLAKİ YOZBAŞMADIR”

“KENTİN EN BÜYÜK SORUNU AHLAKİ YOZBAŞMADIR”
REKLAM ALANI
20.03.2024 12:18
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Av. Tahir Zaman, kentin en büyük sorununun ahlaki yozlaşma olduğunu söyledi.
‘Batman ilimizin sorunlarının başında ahlaki yozlaşma geliyor.’ Diyen Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Av. Tahir Zaman sözlerini şöyle sürdürdü; “Ne yazık ki Son 4 yılda uyuşturucu kullanımı, intihar oranları ve gençler arasında uyuşturucu kullanımı ve dolandırıcılık suçu muazzam bir şekilde artmış durumda. Bu durum göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir sorundur. Şayet bu sorunun üzerine gidilmez ise gençlerimiz suç bataklığında boğulmaya devam edecektir. Cezaevlerinin sayısını arttırmak bir çözüm değildir. Zira önemli olan bireyi suça götüren yolları kapatmaktır. Hastalıklı bir ağacın yapraklarına değil önce köküne bakılmalıdır. Ahlak ve maneviyat temelli siyasi anlayışımız dün olduğu gibi bugün de aynı temel üzerinedir. Bunun için her zaman dediğimiz gibi uyuşturucu tacirlerine asla geçit vermeyeceğiz ve gençlerimizi suça götüren yolları kapatacağız. Ahlak ve maneviyatı önceleyen gençler yetiştireceğiz. Bunları yapmadığımız takdirde bu gençlerin vebali bizlerin üstündedir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.