DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Batıgöz ‘resmen’ açıldı

Batman’ın tek tıp merkezi konumundaki Batıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi’nin resmi açılışı, Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleşti.

Batıgöz ‘resmen’ açıldı
REKLAM ALANI
20.09.2023 09:38
145
A+
A-

AÇILIŞ İLGİ GÖRDÜ

Batıgöz Sağlık Grubu tarafından Batman’a kazandırılan Tıp Merkezinin açılışına Vali Ekrem Canalp’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Müftüsü Nihat Kök, STK-Oda Başkanları, Sağlık İl Müdürü Semih Canpolat, Batıgöz Batman Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Söyler, yönetim kurulu başkan yardımcısı Zeynep Söyler katıldı. Programda Batıgöz Sağlık Grubu kurucusu Op.Dr. Mehmet Söyler de vefatının 2. yıldönümünde anıldı. Açılıştan sonra Vali Ekrem Canalp, hastane yönetimi ve protokol üyeleri ile birlikte hastanenin servis odalarını ve polikliniği gezip yetkililerden bilgi aldı.

“BATMAN BÜYÜK ŞEHİR OLMAYA ADAY”

Açılış öncesi açıklamada bulunan Vali Ekrem Canalp: “Bundan 3 yıl önce bu tesisin temeli atılırken, Allah rahmet eylesin Mehmet Söyler bey açılışta şöyle demişti ‘Batmanlıları büyük şehirlere gitme zorunluluğundan kurtaracağız’ demişti. Bizim de yakın bir zamanda Batman ile ilgili böyle bir hedefimiz var. Batman’ın bundan sonraki hedefi büyükşehir olmaktır. Evet, Batman’ı büyükşehir olmaya hazırlıyoruz. Türkiye’de büyükşehir olmayan vilayetler arasında büyükşehir olma potansiyeli en fazla yakın olan illerden bir tanesi ve aynı zamanda da merkez nüfusu en büyük olan il Batman’dır. Dolayısıyla bizim hedefimiz de bundan sonra Batman’ı büyükşehir olmaya hazırlamaktır. Çünkü Batman büyükşehir olacak. Allah hayırlı ve mübarek eylesin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.