DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

ÖDÜL CANAVARI OKUL

Batman’da aldığı sayısız başarılarla adından söz ettiren Veysel Karani İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu, judoda şampiyonlukları silip süpürdü.

ÖDÜL CANAVARI OKUL
REKLAM ALANI
18.11.2023 21:33
126
A+
A-

2o23 2024 Eğitim – Öğretim yılı okul sporları kapsamında yer alan Okullar arası Judo müsabakaları il elemeleri Raman Anadolu Lisesi spor salonunda yapıldı. Gerçekleşen Judo eleme müsabakaları çekişmeli geçti. Takım ve Ferdi olarak müsabakalara katılan Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu müsabakalarda adeta tulum çıkardı. 4 birincilik, 1 ikincilik ve takım olarak Batman birinciliğini alan okulun Müdürü Mehmet Siraç Dadak şöyle konuştu; “Bizler 2020 yılında kurulup daha mezun vermeyen bir okul olduğumuz halde İl Bölge Ulusal ve uluslararası yüzlerce derecesi olan bir okuluz. Şu ana kadar 1092 Kupa madalya kazandık. Hedefimiz Disiplinli bir şekilde 2024 Paris Olimpiyatları şampiyonasına kilitlenmiş durumdayız. Allah’ın izniyle en az 4 Sporcu ile katılıp Batman ve Türkiye’de il ve Ülkemizi temsil etmek gayesiyle öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Okul Judo takımı önümüzdeki ayda Şanlıurfa’da Batman’ı bölge Judo finalinde temsil edecek dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi. Dadak ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat’a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Dereceye giren öğrenciler Şeyhmus Mat, İslam Altın, İbrahim Halil Konaç, Hüseyin Aydın ve Hasan Aydın şampiyonaya harıl harıl çalışıyorlar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.