DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

BATMAN’DA ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA REZALET

Batman’da her gün yüzlerce aracın muayeneden getirildiği TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonunda yaşanan rezaletlerin ardı arkası kesilmiyor.

BATMAN’DA ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA REZALET
REKLAM ALANI
20.09.2023 09:32
115
A+
A-

TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonunda oluşan uzun kuyruklar ve 30-40 gün sonrasına verilen randevular araç sahiplerini çileden çıkardı.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan; “Araç sahiplerine keyfi olarak git-gel yaptırılıyor. Araç sahiplerine sürekli randevu saatleri aşılanıyor. Randevu alarak aracını muayene istasyonuna götüren vatandaşlar, saatlerce beklemek zorunda bırakılıyor. Araç sahipleri verilen randevu saatlerine uymayan muayene istasyonu yetkililerine sitem ederken, yetkililerin umursamaz tavırları ise her kesimin tepkilere neden oluyor. Sürekli sorunlar ile gündeme gelen TÜVTÜRK Araç Muayene istasyonunda muayene ücretlerinin yüksek olması ise ayrı bir sorun olarak araç sahiplerinin karşısına çıkıyor. Güncel araç muayene fiyatları, ise bin lirayı geçiyor.” dedi.
“BATMAN’A 2. İSTASYON ŞART”
Batman’a acilen 2. istasyonun şart olduğunu belirten Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan; “Türvtürk özel firma olduğundan, araçlarında muayeneye mecbur olduğunu bildiği için az eleman çalıştırıyor. Günde yüzlerce aracın muayenesi varsa bunu en az elemanla yapmanın hesabını yapıyor. Burada amaç ne kadar fazla kazanırım hesabıdır. Vatandaşın işinin daha seri bir şekilde yürümesi için neden bir kaç firmaya daha muayene yetkisi verilmiyor. Rekabet olursa hizmet kalitesi artar. Hangi çağdayız. Bırakın bu işe birkaç firma daha girsin. İnsanları bir firmanın vicdanına bırakmayın. Sayın Valimiz Ekrem Canapl’tan, Sayın vekilimiz Ferhat Nasıroğlu ve diğer yetkili kurumlardan en kısa zamanda gerekeni yapmalarını bütün araç sahipleri adına rica ediyoruz. Bizler bozucu değil, her zaman toplumun ve devletimizin menfaatlerini ön planda tutmaya çalışan insanlarız.” diye konuştu. Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, defalarca eylem ve isyan etmek üzere olan yüzlerce araç sahibini sakinleştirdiğini ve böyle devam etmesi halinde bunun önüne hiç kimsenin geçemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.