DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

MHP BEŞİRİ’DE DEMİRSOY’LA DEVAM DEDİ

MHP Batman İl Teşkilatı, ilçe kongrelerini tüm hızıyla yapmaya devam ediyor.

MHP BEŞİRİ’DE DEMİRSOY’LA DEVAM DEDİ
REKLAM ALANI
19.09.2023 22:07
151
A+
A-
Kozluk, Sason ve Hasankeyf ilçelerinin ardından, Beşiri ilçe kongresini de tamamlayan, MHP İl Teşkilatı, mevcut ilçe Başkanı Şeyhmus Demirsoyun tek aday tek liste olarak girdiği kongrede güven tazeledi. Delegeler DEMİRSOY’LA devam dedi. Tek listeyle gidilen kongrenin Divan Başkanlığına MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Divan Üyeliklerine ise Erdal Budak ve Hüseyin Kazak seçildi. Divan Başkanlığını yapan MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Konuşmasında ;Saflarımızı sıklaştırmalıyız , Saflarımızı sıklaştırdıkça gönül saflarımız da sıklaşacaktır diyerek MHP GENEL BAŞKANI  Devlet Bahçeli’nin ve  mesajlarını okudu.
“BEŞİRİ DAVASINA VE PARTİSİNE SAHİP ÇIKIYOR”
Beşiri’nin MHP’ye ve davasına her zaman sahip çıktığını belirten MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “İlçe kongrelerimizi bir şenlik havasında gerçekleştirmekteyiz. 4. Kongremizi Beşiri’de tamamladık. MHP Beşiri ilçe Başkanımız Şeyhmus Demirsoy ile yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm Delegelerin oyunu alarak güven tazeleyen İlçe Başkanımıza  ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Kongrelerimize katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum . İlçe kongrelerinin ardından, Merkez ilçe Başkanlığı Kongrsini ve finalinde ise il Başkanlığı kongremizi yapıp, 31 Mart seçimleri için startımızı vereceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu. MHP Beşiri ilçe Başkanlığında güven tazeleyen Şeyhmus Demirsoy ise, kendisine güvenip tekrar görev veren İl Başkanı Muhammed Arif Çetin’e ve kendisine güvenen herkese teşekkür etti. Yapılan ilçe kongresine ilçe sakinleri de büyük ilgi gösterdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.