DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

“NEDİR BU ÖZ’LERİN ÜVEY’LERDEN ÇEKTİĞİ”

TÜFAD Batman Şubesi, yerli antrenör ve futbolcuların uğradığı haksızlıklara sessiz kalmayarak bir basın açıklaması yaptı.

“NEDİR BU ÖZ’LERİN ÜVEY’LERDEN ÇEKTİĞİ”
REKLAM ALANI
30.07.2023 08:58
216
A+
A-

TÜFAD Yönetim Kurulu yaşanan gelişmelerden sonra açıklamada bulundu. İşte o açıklama; “‌Aylar, yıllar ve sezonlar geçer ama yetkililerin kendi öz evlatlarına yaptığı zulüm bitmek bilmiyor! Hoca Batmanlı olsun deriz, hayır derler, yardımcı Batmanlı olsun ona da hayır derler, kadro’ da Batmanlı olsun deriz bu kez 11 yüzü göstermezler. Kendi öz evlatlarına! Sorarız peki nedir bu Batmanlılara karşı sergilediğiniz düşmanca tavır ve takındığınız çirkince duruş ve yaklaşım? Yıllardır kendi çocuklarımızı ihmal edip, yerlerine aldığınız yabancı size ne kazandırdı? Nedir bu yabancı hayranlığınız? Sizin dostluğunuz, Batmanlı çocuklarımızın geleceğinden daha mı önemli ve değerlidir? Şampiyonluğa koşarken, küme düşmemeye de oynarken yanınızda hep Batmanlılar ama ama siz bu Batmanlıların çocuklarını görmemezlikten geliyorsunuz hem de hiç utanmadan ve sıkılmadan öyle mi? Ayrıca sözleşme imzalanan diğer Batmanlı oyuncuların da takipçisi olacağız ve bakacağız kaçına 11 yüzü göstereceksiniz? Son olarak şunu da unutmayın ki gözümüz üzerinizde olacaktır. Mustafa Reşit Akçay hocanın dediği gibi davetlere icabet gösteririz demişti. Bizde diyoruz ki size saygı duymuyoruz” şeklinde açıklama yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.