DOLAR
32,3130
EURO
35,0957
ALTIN
2.281,96
BIST
8.914,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
21°C
Batman
21°C
Açık
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

FATİH’İN MİNİKLERİNE MUHTEŞEM YILSONU ETKİNLİĞİ

Batman’da özel okulları aratmayan eğitim hizmetiyle kısa zamanda tanınan Fatih Anaokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonunu muhteşem bir yılsonu etkinliği ile bitirdi.

FATİH’İN MİNİKLERİNE MUHTEŞEM YILSONU ETKİNLİĞİ
REKLAM ALANI
01.06.2023 11:49
268
A+
A-

Fatih Anaokulunun başarılı genç Müdürü Coşkun Algan, yıl içerisinde de bu tür eğitsel ve geliştirici faaliyetlere imza attıklarını söyledi. Fatih Anaokulu Müdürü Coşkun Algan yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızın zihinsel, fiziksel, sosyal ve kültürel düzeyde nitelikli gelişimlerini sağlamak, onlara standartları yüksek bir yaşam ve öğrenme ortamı sunmak, potansiyellerini doğru bir şekilde değerlendirmek için çıktığımız bu yolda kısa sürede değişimler yapmaya çalıştık.” Diye konuştu.
“OKULUMUZUN ŞYEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK”
“Okulumuzun 2022/2023 eğitim-öğretim yılının başında bağımsız anaokulu kategorisine alınmasıyla birlikte ilk iş olarak 20 yıldır değişmeyen çehresini değiştirdik.” diyen Fatih Anaokulu Müdürü Coşkun Algan; “Yaptığımız bu değişim hitap ettiğimiz yaş grubunun gelişim özellikleri göz önünde bulundurularak yapıldı. Bu süreçte neler mi yaptık? Okulumuzun arka kısmında yıllarca kullanılamaz durumda olan kısmı okul bahçemize katarak dış mekânımızı hem daha kullanılabilir hem de daha yetebilir hale getirdik. Yeni oluşturduğumuzu bu alana yerleştirdiğimiz oyun/park alanıyla çocuklarımızın stresini atabileceği alanlar oluşturduk. Yine bu alanda oluşturduğumuz kum havuzu ile çocuklarımızın hayal gücünü artıracak alanlar inşa etmek istedik. Ön bahçemize kurduğumuz “Minik Dostlar Hayvan kulübesi” ile çocuklarımıza hayvan sevgisini “Enerji Deposu Hobi Bahçesi” ile toprak sevgisini aşılamayı arzu ettik. Dış cephe ve okul duvarlarını tıpkı çocuklarımızın hayal dünyası gibi rengarenk boyadık. Bugün geldiğimiz nokta için çok yol kat ettik. Çocuklarımız için gerçekleştireceğimiz daha çok hayalimiz var, bunun için daha çok çalışacağız Bugün düzenlediğimiz Yıl Sonu Şenliğimize minik kalplerde iz bırakmak istedik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim. “ şeklinde konuştu.
“MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ”
Fatih’in minik öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Domino Adam, palyaço, oyun alanları ve farklı etkinliklerle saatlerce gönüllerince eğlendi. Minik çocuklar kadar velilerde yapılan yılsonu etkinliğine tam puan verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.