DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Batman Umut Kervanında Görev Değişikliği

Batman Umut Kervanında yapılan 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında Nurettin Teymur yeni başkan olarak seçildi.

Batman Umut Kervanında Görev Değişikliği
REKLAM ALANI
13.12.2023 11:48
13
A+
A-

Batman Umut Kervanında Görev Değişikliği

Batman Umut Kervanında yapılan 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında Nurettin Teymur yeni başkan olarak seçildi.

Uzun bir süredir Batman Umut Kervanında başkanlık yapan Salih Güzel, Batman Umut Kervanı 7. Olağan Genel Kurul’unda başkanlığı Nurettin Teymur’a devretti.

  1. Olağan Kurul toplantısından sonra açıklamalarda bulunan yeni Başkan Teymur, “Bismillah, Batman Umut Kervanı kurulduğu günden bugüne muhtaçların her alanda ihtiyaçlarını gidermek için bu alanda öncülük etmiştir. İlimiz başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışı birçok alanda ihtiyaç sahibi, yetim, öksüzler başta olmak üzere her türlü afetten etkilenmiş mazlumların yardımına koştuk ve koşmaya devam edeceğiz. 7.Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Beni başkanlığa seçen tüm kurul üyelerimize teşekkür ederim. Bu ulvi görevi layıkıyla yerine getirmeyi Allah nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

“Batman Umut Kervanı Teymur’a Emanet”

Hayrı çalışmalarının hızını kesmeden devam edeceğini belirten Teymur, “Batman Umut Kervanı olarak yeni yönetim kurulumuzla beraber her türlü alanda daha iyi hizmet, faaliyet yürüterek yardıma muhtaç tüm ailelerimizin sıkıntılarını sorunlarını minimize etmeye çalışacağız. Yapılan görev değişikliği ile benden önce bu alanda birçok hayra imza atmış Salih Güzel Başkanımdan Allah razı olsun. Bize tevdi edilen bu kutsal görevi hakkıyla yerine getirmeyi Rabbim nasip eylesin. Hayır çalışmalarında hep beraber hizmet bizim insanlık vazifemiz. Bu duygu ve düşünceler ile yeni yönetim kurulumuz adına bütün Batmanlılara teşekkür ediyorum.” dedi.

Alınan yeni karar ile başkan olan Nurettin Teymur hayır çalışmalarına kalınan yerden devam edileceğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.