DOLAR
32,4790
EURO
34,9431
ALTIN
2.436,33
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Babylon hizmete açıldı

Zengin kahvaltı çeşitleri, dünya mutfağı menüsüyle efsane lezzetler sunan BABYLON Cafe & Restaurantın açılışı WorldMar AVM’de Mancu’nun efsane sunumuyla gerçekleşti.

Babylon hizmete açıldı
REKLAM ALANI
12.05.2023 10:15
620
A+
A-

Göz kamaştırıcı dekorasyonu ve mekan tasarımıyla dikkat çeken Babylon Cafe ve Restaurantın AVM teras katındaki açılışına İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, SGK İl Müdürü Alaattin Ökten, Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, World-Mar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu ve Başkan Vekili Ekrem Tüzün, TEKSİAD Başkan Vekili Orhan Alsaç, Petrol City AVM yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

BABYLON’DA DÜNYA MUTFAĞI MENÜSÜ..

Fikret Aslan ve Doğan Şen’in işletmeciliğini yaptığı Babylon Cafe & Restaurant sabah 07:30 ile 14:00 saatleri arasında açık büfede zengin kahvaltılık çeşitleri ve profesyonel aşçılarıyla dünya mutfağını menüsünde bulundurarak, efsane lezzetler sunuyor.

TATLI VE PASTA ÇEŞİTLERİ, KENDİ İMALATLARI

Tamamen kendi imalatları olan, her gün taze bir şekilde sunulan birbirinden lezzetli tatlı ve pasta çeşitleri, toplantı, etkinlik veya özel günler için “Loca” bölümü, özel rezervasyon üzerine “V.İ.P. oyun salonu” ile ön plana çıkıyor.

ÇOCUKLARA KEYİFLİ ALANLAR..

Keyifli vakit geçirilsin diye oluşturulan “çocuk oyun alanı” ve orada bulunan “Çocuk Ablaları”, ailelerin çocuklarıyla eğlenceli ve güzel vakit geçirmeleri için tasarlandı.

CANLI MÜZİK..

Her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik, ayda bir ise ünlü bir sanatçı burada ağırlanarak “kültür ve sanat” alanında da konuklara unutulmaz programlar yaşatılacak.

“BU SEKTÖRDE HİZMET ÇOK ÖNEMLİDİR”

İşletme sahiplerinden Doğan Şen, “Açılışımıza iştirak ederek şeref verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra hepimiz bir Babylon ailesi olarak, birlik ve beraberlik içinde en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Dekorasyon çalışmalarımız devam edecek. Bu sektörde hizmet çok önemlidir. Allah’ın izniyle burada her şey çok güzel olacak. Herkese davetimize icabet ettiğinizden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Batman’a ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılıştan sonra akşam cafede sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Üngür, davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.