DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

VALİ HİLAL MAHALESİNDEYDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, “Yerinde İletişim Yerinde Çözüm” sloganıyla başlattığı ‘Mahalle Buluşmaları‘ kapsamında Hilal Mahallesi’nde vatandaşların sorun taleplerini dinledi.

VALİ HİLAL MAHALESİNDEYDİ
REKLAM ALANI
25.10.2023 21:18
89
A+
A-

Batman Belediyesi yetkilileri tarafından Valilik ve Belediye tarafından mahallede altyapı, üstyapı, kültür ve sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım, sosyal yardım ve doğalgaz altyapısı konularında yürütülen hizmetlere ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından Vali Canalp, Mahalle Muhtarı Resul Karakuş’tan mahallenin sorun ve taleplerini dinleyerek, sorunların giderilmesi konusunda ilgili kurum yöneticilerine talimat verdi.  Daha sonra mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Vali Ekrem Canalp, Batman’ı büyükşehir yapma yolunda temel taşları teker teker döşediklerini belirterek, kent için yapılan yeni imar planın 1 milyon nüfusun esas alınarak yapıldığını ifade etti.

KAÇAK ETLE MÜCARELE EDİLECEK

Kaçak etle mücadele konusunda vatandaşları uyaran Vali Canalp, kaçak etle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, halk sağlığını tehlikeye atan ve bu konuda kurallara uymayanlar hakkında cezai müeyyidelerin uygulanacağını ifade etti. İlimiz yapılması planlanan Organize Sanayiler hakkında bilgi veren Vali Canalp; “Buradan sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum. Oymataş Köyümüz sınırları içerisinde yapılması planlanan Gıdfa İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin yeri Tarım Orman ve Köy İçleri Bakanlığınca uygun görülerek onaylandı. Şimdi proje çalışmalarımıza başlanacak. İnşallah ihale süreçlerine başlayacağız” dedi. Mahalle buluşmasına; Vali yardımcıları Murtaza Ersöz ve Şükrü Alperen Göktaş, tüm kamu kurumlarının müdürleri, belediye başkan yardımcıları ile belediye birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.