DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

“Emekli maaşları açlık sınırının altında”

Mahalle ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Kültür mahallesini ziyaretinde sorun ve sıkıntıları tespit ederek çözümü için yetkililere ulaştıracaklarını söyledi.

“Emekli maaşları açlık sınırının altında”
REKLAM ALANI
19.09.2023 13:54
114
A+
A-

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte “Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip” adlı proje kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret ve programlarına devam eden Durmaz ve ekibinin son durağı Kültür mahallesi oldu. Mahallede bir dizi incelemelerde bulunan Durmaz, “Uzun bir süredir başlatmış olduğumuz ‘Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip’ adlı projemiz kapsamında çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

“EMEKLİLER SİTEMLERİNDE HAKLI”

Ziyaretleri sırasında emekliler ile de görüştüklerini dile getiren Durmaz, “Ziyaretlerimizde görüştüğümüz diğer bir kesim de emeklilerdi. Bir selam verdik bin ah işittik. Enflasyon ve hayat pahalılığı emeklileri ciddi anlamda etkilemiş. Aldıkları maaşın açlık sınırının altında olduğu için geçinmekte zorlandıklarını söyleyen emekliler, insan onuruna yaraşır bir hayat sürmek istiyorlar. Bunun için emeklilikte yaşanan her türlü adaletsizliğin ve eşitsizliğin ortadan kalkması gerektiğini belirtiyorlar. Emeklilerimiz sitemlerinde haklıdırlar; yanlarındayız ve onları destekliyoruz. Bunun için diyoruz ki; emekliler için yeni düzenleme meclisin açılmasıyla hemen gündeme getirilmeli ve emekli maaşları açlık sınırının altında kalmayacak şekilde düzenlenerek yaşanılan mağduriyet giderilmelidir. Emekliler açlık sınırı altında maaş almaktan kurtarılmalıdır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.