DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C

MAHMUT HOCA HASTALARINA ŞİFA DAĞITIYOR

eslek yaşamının 25 yılını geride bırakan genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Mahmut Kesenci, Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor.

MAHMUT HOCA HASTALARINA ŞİFA DAĞITIYOR
REKLAM ALANI
20.07.2023 14:03
164
A+
A-

Batman’da sağlık alanında büyük bir özveri ile durmadan ve yılmadan hizmetlerine devam eden Mahmut Kesenci, 25 yıllık meslek hayatında hem yurt içinde hem de yurt dışından gelen hastalara yönelik olarak sayısız başarılı operasyonlar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye de devam ediyor. Çeyrek asırlık meslek yaşamında ileri düzeyde gerçekleştirdiği ameliyatlarla hastalarına şifa ve umut oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Batman Yaşam Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mahmut Kesenci şunları söyledi. “Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nin ilk mezunlarındanım. Yaklaşık 25 yıldır mesleğimi icra ediyorum. Mesleğimiz gereği insanların yaşamına dokunuyoruz. İnsanları sağlığına kavuşturup mutluluklarına şahit olmak benim için tarifi imkânsız bir duygudur. İnsanlara faydalı olmayı da                               çok seviyorum. Batman’ı da ayrı bir seviyorum. Batman’ın en eski genel cerrahi uzmanıyım diyebilirim. Meslek yaşantımın tamamını Batman’da vatandaşlarımıza sağlık alanında hizmet vererek sürdürdüm ve sürdürmeye de devam ediyorum.
Son olarak Batman’ın Mahmut hocası olarak sağlıklı bir yaşam için her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek, herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum”
 dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.