DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
34°C
Batman
34°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

 “Yardıma muhtaç kimse kalmayana kadar gayret edeceğiz”

Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma muhtaç kimse kalmayana kadar gayret etmek gerektiğini kaydetti.

 “Yardıma muhtaç kimse kalmayana kadar gayret edeceğiz”
REKLAM ALANI
17.08.2023 14:05
128
A+
A-

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle kurumları ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile Destek Merkezi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi.

Kurum ziyaretleri kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ADEM ve aşevini ziyaret eden Ramanlı’ya Müdür Beşir Arslan yaptıkları çalışmaları ile ilgili bilgi vererek açtıkları kursları tanıttı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kurulan Aile Destek Merkezi (ADEM)’de verilen kurslarında eğitim alan öğrencilerin çalışmaları yakından inceleyen Ramanlı’ya bilgi veren Müdür Arslan, “ADEM bünyesinde çok sayıda gencin eğitim görerek meslek edinmeleri sağlanıyor. Bununla birlikte kursları geçerek sertifikalarını alan bazı gençler bünyemizde kursiyer olarak eğitim vermeye başladı.” İfadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi aileler için kurulan aşevlerinde her gün bir öğün sıcak yemek çıkardıklarını belirten Arslan, “Belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin bir öğün sıcak yemeklerini hazırlayıp sefer tasları ile evlerine götürüyoruz. Bununla birlikte taziye evlerine de her gün bir öğün 100 kişilik sıcak yemeği teslim ediyoruz.” dedi.

Birçok proje ile Batmanlılara hizmet verdiklerini söyleyen Arslan, hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

ADEM kurslarını inceleyen Ramanlı, kursiyer ve öğrenciler ile hasbihal etti. Kurslarda eğitim gören öğrencilerin eserlerini inceleyen Ramanlı, yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade ederek çok güzel işlere imza atıldığını ifade etti.

Kurs gören öğrencilerin yaptıkları eserlerden Esma-ül Hüsna tablosunu Milletvekili Ramanlı ve İl Başkanı Şahin’e hediye eden Müdür Arslan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretlere devam eden Ramanlı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek il müdürü Ümit Çiçek ile bir araya geldi.

Ziyaret sırsında Müdür Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Milletvekili Ramanlı’ya brifing verdi.

Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Ziyaretler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Ramanlı şu ifadeleri kullandı:

“Kurum ziyaretlerimiz son sürat devam ediyor.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü!

Sosyal yardımlaşma kapsamında çalışmalarını değerlendirdik. Faaliyetlerini yerinde inceledik. Yardıma muhtaç kimse kalmayana kadar gayret etmek gerek. Ama balık tutmayı öğretmek en az balık vermek kadar ve belki de daha değerli. Toplum olarak üzerine titrediğimiz aile, kadın ve bilhassa çocuk, hepimiz için vazgeçilmez hassasiyetler demek. Onlara yönelik tüm koruma tedbirlerinin niteliği artırılarak hayata geçirilmesi, sağlıklı ve huzurlu bir fert ve toplum yapısı için hayati önemde. Sahip çıkacağız!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.