DOLAR
32,5111
EURO
34,9332
ALTIN
2.434,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

TÜM DERECELER FATİH’İN

Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları faaliyet programında yer alan ‘En İyi 16 Minik’ masa tenisi sporcusu yapılan müsabakalar sonucunda belli oldu.

TÜM DERECELER FATİH’İN
REKLAM ALANI
17.01.2024 09:09
14
A+
A-

TPAO Masa Tenisi Eğitim Merkezinde yapılan müsabakalarda minik sporcular Batman’ın en iyisi olmak için büyük bir çaba sarf ettiler. Çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalarda Fatih İlkokulu öğrencilerinden Ömer Musab Toy birinci, Ali Duman ikinci ve Miraç Abayay ise üçüncü oldu. İlk üç dereceyi kimseye kaptırmayan Fatih’in minik sporcuları, grup ve Türkiye finallerinde Batman’ı temsil etmeye hak kazandılar.

OKUL MÜDÜRÜ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Minik sporcularını ve antrenörlerini tebrik eden Fatih İlkokulu Müdürü Mehmet Ensar, okulları için masa tenisi branşının büyük önem arz ettiğini söyledi. Okullarının bütün kategorilerde sporcularını imkânları ölçüsünde ödüllendirdiklerini belirten Okul Müdürü Mehmet Ensar; “Öğrencilerimizin en az bir spor dalı ile uğraşmaları için çabalıyoruz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Antrenörlerimiz ile verdiği emek ve katkılardan dolayı bugün Masa Tenisi en iyi 16 minik arasında ilk üç dereceyi okulumuzun öğrencileri yer aldı. Bu gurur bizleri son derece mutlu etti. Son derece başarılı olan Masa Tenisi sporcularımızın aynı şekilde Grup ve Türkiye finallerinde de başarılı dereceler alacaklarına eminiz. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.