DOLAR
32,3765
EURO
34,7849
ALTIN
2.432,74
BIST
9.962,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

HASANKEYF MHP’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

MHP Batman İl Teşkilatı, ilçe kongrelerini yapmaya devam ediyor.

HASANKEYF MHP’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
REKLAM ALANI
19.09.2023 08:52
120
A+
A-

Daha önce Kozluk ve Sason ilçe kongrelerini yapan MHP İl Teşkilatı, antik kent Hasankeyf’te ise bayrak değişimine gitti.

Önceki İlçe Başkanı Ahmet Akdeniz görevini Hasankeyf ve bölgenin sevilen ailelerinden olan iş insanı Emin Mahmutoğlu’na devretti. MHP’de her şeyin dava için yapıldığının altını çizen önceki ilçe Başkanı Ahmet Akdeniz, ‘Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan davaya bağlı ve sadık kalmaktır. Yeni ilçe Başkanımızın da başarılı olacağına inanıyorum. Üzerimize düşen görev varsa her zaman yapmaya hazırım’ dedi.

TEK LİSTEYLE KONGREYE GİDİLDİ

Tek listeyle gidilen kongrede Divan Başkanlığına MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Divan Üyeliklerine ise Erdal Budak ve Hüseyin Kazak seçildi. Divan Başkanlığını yapan MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin ve partilerinin üst düzey yetkililerinin gönderdiği kutlama, dilek ve temenni mesajlarını okudu. Başkan Çetin; “Kozluk ve Sason ilçe kongrelerimizin ardından Antik Kent Hasankeyf ilçemizin de kongresini tamamladık. Önceki ilçe Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ahmet Akdeniz’in her zaman partimizde yeri vardır. Yeni seçilen bölgemizin sevilen isimlerinden Emin Mahmutoğlu’nun başarılı olacağına inanıyorum. Yeni görevinde kendisine ve ilçe teşkilatına başarılar diliyorum. Hasankeyf ilçemiz bizim için çok önemli. Kültürü, tarihi ve geçmişiyle ülkemize ve dünyaya ışık tutan bir ilçemizdir. MHP olarak antik kentimiz Hasankeyf’i önemsiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. Yeni seçilen Hasankeyf ilçe Başkanı Emin Mahmutoğlu ise, kendisine güvenen il Başkanı Muhammed Arif Çetin başta olmak üzere, hiç kimseyi mahcup etmeyeceklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.