DOLAR
32,4746
EURO
34,8116
ALTIN
2.441,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
33°C
Batman
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C

BESO ve Sağlık Sen’den eğitim anlaşmaları

Batman’da eğitim öğretim alanında faaliyet gösteren C1 Kurs Merkezi, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) ve Sağlık-Sen Batman İl Başkanlığı ile eğitim sözleşmesi imzaladı.

BESO ve Sağlık Sen’den eğitim anlaşmaları
REKLAM ALANI
31.05.2023 08:55
225
A+
A-

GAP Mahallesi Av. Sedat Özevin Caddesi Mava Kent Sitesi Beyda Çeyiz yanında 7-8-11-12. Sınıf ve mezun öğrencileri LGS ve YKS sınavına hazırlayan C1 Kurs Merkezi, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Sağlık-Sen Batman İl Başkanlığı ile indirim protokolü imzaladı. Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ile indirim protokolü imzalayan kurs yönetimi oda mensubu ailelere %25 indirim sağlayacağını açıkladı. Sağlık-Sen Batman İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Temiz ve yönetim kurulu üyeleri ile indirim protokolü imzalayan C1 Kurs Merkezi Müdürü Eyyup Konak, tüm sağlık emekçilerini de kaliteli eğitim ve avantajlı kayıtlar için Kurs Merkezine davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.