DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

 “Annelerimiz çocuklarına, biz halkımıza düşkünüz”

Seçim çalışması ve ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Annelerimizin çocukları için duydukları endişe, bizim halkımıza hizmet konusunda duyduğumuz endişe gibidir. Onlar çocuklarına biz de halkımıza düşkünüz” dedi.

 “Annelerimiz çocuklarına, biz halkımıza düşkünüz”
REKLAM ALANI
14.03.2024 13:14
5
A+
A-

Seçim çalışması ve ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Annelerimizin çocukları için duydukları endişe, bizim halkımıza hizmet konusunda duyduğumuz endişe gibidir. Onlar çocuklarına biz de halkımıza düşkünüz” dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve halkla buluşmaya devam ediyor.

Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Öğle Namazı sonrası Çarşı Mahallesi İkinci Cadde esnafını ziyaret etti. Ramanlı, halkın desteğini almak ve onların isteklerini dinlemek amacıyla esnaf ve halkla bir araya geldi.

Ramanlı tekstil emekçileriyle bir araya geldi

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında, Batman’da hizmet veren Gül tekstil ve Altınkaya Tekstil firmalarını ziyaret etti.

Tekstil firmalarında emekçilerle ile bir araya gelen Ramanlı, çalışanlar ile milletvekili seçildikten sonra yaptığı çalışmalar, seçim süreci ve projeleri ile ilgili sohbet etti.

Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Ramanlı, “Gül tekstil ve Altınkaya Tekstil firmalarının ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz tüm yoğunluğu ile devam ediyor. Biz, bu aziz millete hizmet etmek istedikçe Rabbim azmini veriyor.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı, esnaf, halk ve emekçiler ile kurduğu sıcak ilgi ve samimiyet dikkat çekti.

Ramanlı, Batman’ın ve halkın sorunlarıyla yakından ilgilediklerini ve ilgilenmeye devam edeceklerini belirterek, Batman’ın sorunlarının çözümü için gerek yerelde gerekse de Ankara’da bakanlıklar düzeyinde yoğun çaba gösterdiklerini ve göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

 Tandır ziyareti
Çalışma ve ziyaretleri kapsamında halkın farklı kesimleriyle bir araya gelen Ramanlı, Meydan Mahallesi’nde kadınlar ile tandır başında ‘tandır sohbeti’ gerçekleştirdi. Kadınların özellikle çocuklarının eğitimi ve artan kötülüklerden dolayı endişelerini içeren soru ve sorunlarını dinleyen Ramanlı, eğitim ve ailenin korunması konusunda projeleri ve yapacakları ile ilgili bilgi vererek, neslin korunmasının parti olarak en çok önem verdikleri konulardan biri olduğunu söyledi.

Tandır sohbeti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“Meydan mahallesinin kadınları ile tandır önünde oturup muhabbet ettik. Dertlerini dinledik. Annelerimizin çocukları için duydukları endişe, bizim halkımıza hizmet konusunda duyduğumuz endişe gibidir. Onlar çocuklarına biz de halkımıza düşkünüz.”

Ramanlı’ya ziyaretlerinde İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.