DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“BATMAN CHP İLE İYİ OLACAK”

İYİ Parti Batman Kurucu İl Başkanı Kısmet Çelik, 14 Mayıs seçimleri ekibiyle, seçim çalışmalarında harıl harıl çalışıyor.

“BATMAN CHP İLE İYİ OLACAK”
REKLAM ALANI
06.05.2023 14:26
289
A+
A-

‘Biz görev adamıyız ve verilen görevi küsmeden, darılmadan yerine getirmekle mükellefiz’ diyen İYİ Parti Batman Kurucu İl Başkanı Kısmet Çelik; “Tek amacımız vatan ve memleket sevdasıdır. En büyük dava vatanına ve memleketine hizmet etmek olan bir kardeşinizim. Bizim davamızın büyüklüğü kişisel çıkarlarımıza hizmet ettirmek, makam, mevki ve koltuk edinmekle nitelendirilemez. Davamız kişisel menfaatler için olmadığı gibi kişilere de hizmet etmek değildir. Çünkü biliriz ki, makam ve kişiler geçicidir, baki olan vatandır. Biz vatanımıza, milletimize ve memleketimize aşığız ve bu yolda hizmet etmeyi kendimize şiar edinmişiz. Bu ilkede olan herkesle yan yana yürümeye hazırız. Tıpkı şimdi CHP Batman Milletvekili adayımız Sayın Hüseyin Yaşar vekilimizle yürüdüğümüz gibi. Bizim ortak paydamız önce vatanımıza sonra memleketimize hizmet etmek ve faydalı olmaktır.” diye konuştu.

“VATAN SEVDAMIZ BİZİ BİRLEŞTİRDİ”

“Bu sevdamız bizi bir araya getirdi, bir arada tutuyor.” diyen İYİ Parti Batman Kurucu İl Başkanı Kısmet Çelik; “Bu kutlu yolu birlikte yürüyeceğiz ve en nihayetinde muvaffak olacağız inşallah. Bizim memleket sevdamızı herkes bilir. Bu sevdamız uğruna bugüne değin yaptıklarımızın bize değil, memleketimize kazanç sağladığını da herkes bilir. Biz “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” felsefesi çerçevesinde bütün çalışmalarımıza yön veriyoruz. Biliyoruz ki Devleti devlet yapan, kimsesizlerin kimsesi olmasındandır. Batman’ımız ve Batmanlı kardeşlerimiz kimsesiz değildir. Bugüne kadar kapımızı herkese açtığımızı, politik kimliğimizi bir kenara bırakıp, saygı ve hürmette kimseye bir kusur göstermediğimizi herkes bilir. Biz iyilik elçileriyiz, bizim evimizde politika yok, iyilik ve sevgi var. Ötekileştirme yok, bütünleştirme var. Yarı yolda bırakmak yok, davamızda sonuna kadar gitmek var. Allah’ın izniyle bu yolda her daim vatanımıza ve sevdalısı olduğumuz memleketimize fayda sağlayacağız. Allah bizleri utandırmasın.” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.