DOLAR
32,5272
EURO
34,7165
ALTIN
2.486,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Parçalı Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C

MERSİN’DE GENÇ BATMANLI MİLLETVEKİLİ ADAYI

Batmanlı genç iş insanı ve Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, Mersin ilinde AK Parti’den Milletvekili adayı olmak için başvurusunu yaptı.

MERSİN’DE GENÇ BATMANLI MİLLETVEKİLİ ADAYI
REKLAM ALANI
01.04.2023 16:29
224
A+
A-

Uzun zamandan beri, Mersin ve bölgesinde ciddi yatırımlar yapan Ezer ailesinin bir ferdi olan Mehmet Şahit Ezer, ‘Gençler için, Türkiye için’ şiarıyla aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana hizmet verdiklerini belirten Mersin Milletvekili aday adayı genç iş insanı Ezer, seçilmesi durumunda gençlere ve kadınlara yönelik büyük projelerinin olduğunu söyledi. Milletvekili aday adayı Ezer; “Aile olarak işlerimizin büyük çoğunluğu Mersin ilindedir. Bizlerde Mersin’imize daha iyi hizmet etmek için başvurumuzu yaptık.  Mersin’in bütün sorunlarına hâkimiz. Partimizin birçok kademesinde aile olarak görev almamız sebebiyle büyük emeklerimiz ve hizmetlerimiz var. Allah nasip ederse, aday gösterilip seçilmem durumunda genç vekillerin ne kadar başarılı olduğunu hep birlikte göreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her seferinde gençlere olan güvenini açıklaması bizleri heyecanlandırdı.  Biz gençlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, partimizin bütün büyüklerine mahcup olmamak için canla başla çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.