DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
30°C
Batman
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

VALİ CANALP’TAN, FİNAL EKİPLERİNE YİNE TAM DESTEK

Ağrı ilinde yapılan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun düzenlediği yarı finallerde bölge şampiyonu olarak finale kalan Halk Oyunları ekiplerine Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp yine sahip çıktı.

VALİ CANALP’TAN, FİNAL EKİPLERİNE YİNE TAM DESTEK
REKLAM ALANI
07.11.2023 23:15
71
A+
A-

Türkiye finallerine katılmamayla karşı karşıya kalan ekiplerin sesine kulak veren Vali Ekrem Canalp, ‘Kültürümüzün yaşaması, gelişmesi ve yarınlara aktarılması için Halk Oyunları ekiplerimizi önemsiyor ve destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan sporcu evlatlarımız için ne yapsak az. Yarı finallerdeki başarılarından dolayı ekiplerimizi ve kıymetli hocalarını tebrik ediyorum. Türkiye finallerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi. Grup ve finallere katılım sağlayan Halk Oyunları kulüplerinin Başkanları adına açıklamada bulunan Osman Seyrek Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e minnettar olduklarını belirterek şunları söyledi; “Sayın Valimiz hem gruplarda, hem de final yarışmaları öncesinde verdiği maddi ve manevi destekle bizleri mutlu etti. Sayın Valimizin desteğiyle finallere gönül rahatlığıyla gideceğiz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın Valimiz üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bizler de final yarışmalarında ilimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalışıyoruz. İnşallah hedeflediğimiz derecelerle ilimize geri döneriz. Halk Oyunları kültürünü ve sanatını ileriye taşımak için yeni adımlar atacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.