DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

KÖROĞLU KIRAÇ, MHP HEYETİNİ AĞIRLADI

Batman’da yeni bir oluşum ve heyecanla göreve gelen MHP heyeti, kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Ekrem Canalp ile başlayan kurum ziyaretleri, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile devam etti.

KÖROĞLU KIRAÇ, MHP HEYETİNİ AĞIRLADI
REKLAM ALANI
31.08.2023 09:25
196
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim ve yönetim teşkilatları, Kıraç ile sıcak ve samimi bir ortamda görüştü. İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın Batman’da başarılı işler yaptığının altını çizen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, parti olarak her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

“MÜCADELESİNİ TAKDİR EDİYORUZ”

“İl Emniyet Müdürümüz Sayın Köroğlu Kıraç, göreve geldiği günden bu yana tüm alanlarda ve uyuşturucuyla mücadelesini takdir ediyor, terör ve diğer vatan haini örgütlerin üzerine kararlılıkla gitmesini destekliyoruz.” diyen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin açıklamasına şöyle devam etti; “MHP olarak her zaman Devletimizin bütün kurumlarının yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Makam ve mevkilerden bağımsız Devletine, Milletine, Bayrağına ve ülkesine bağlı dava adamlarıyız. Bizde herkes görev ve sorumluluğunu çok iyi biliyor. Partimizin kırmızı çizgilerinden biride güvenlik güçlerimizdir. Çünkü onlar ülkemizin ve milletimizin sigortasıdır. Emniyet mensuplarının gerektiğinde canlarını feda ederek vatana ve millete hizmet ettiğini bilmeliyiz.   Bizi makamında en iyi şekilde ağırlayan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Köroğlu Kıraç’a bütün teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum.”

KIRAÇ’A AY-YILDIZLI PLAKET

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin’i ve teşkilatlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ise, kapılarının her zaman Devletine, Milletine, Bayrağına ve ülkesine bağlı bütün vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Ziyaret sonunda MHP İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a günün anısına ve hizmetlerinden dolayı özel olarak yapılmış Ay-yıldızlı plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.