DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

ARTUKLU’DA KIYAMET KOPUYOR…

DEM Partili Artuklu Belediye Başkanı M.Ali Amak 2 Mayıs tarihinde Belediye Meclisinde yaptığı açıklamayı Instagram hesabından paylaşarak kıyamet kopuşunun fitilini ateşledi.

ARTUKLU’DA KIYAMET KOPUYOR…
REKLAM ALANI
03.05.2024 08:45
7
A+
A-

Çiftliğe dönüşmüş ve kokuşmuş olayları tek tek isim vererek ve Ak Partili Meclis Üyelerinin gözlerinin içine baka baka haykırdı ve salonda GIK çıkmadı.

Tepeden tırnağa tüm teşkilatın ve Eski Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede’nin Belediye’yi ve şehri nasıl bireysel şirket gibi kullandıklarını belgeleriyle ifşa etti.

100 Bankamatik personelinin varlığından tutun, Belediyenin yolunu bile bilmeyen ama Belediyenin maaşlı çalışanı olan kişilere kadar ve bu kişilerin kimlerin yakınları olduğuna varan tüm açıklamaları Başkan Amak muhataplarının gözlerinin içine baka baka masaya serdi.

Rant havuzuna dönen, milyonlarca liranın oyuncaklara, organizasyonlara, araç kiralamalarına ve daha göstermelik bir çok malzemeye kılıf bulunarak nasıl cukka edildiğini bir bir anlattı.

Yetimin hakkını nasıl peşkeş çektiklerini Milletvekilinden, Parti Başkanına, Belediye Başkanından Meclis Üyelerine kadar hepsini gözlerinin içine baka baka haykırdı ve belgeledi.

Ayağı kopuk adamı eşek peşinde çöp toplamaya gönderen ama yeğeni ve kayınbiraderlerini saltanat makamında oturtanları tek tek açıkladı.

Adalet, Hak ve hukuk, Eşitlik ve düzenden mahrum bırakılarak şehrin içini boşaltıp milletin anasını ağlatan kişi ve olayları tek tek ve muhataplarının gözlerinin içine baka baka haykırdı.

Ak Partililerin gözlerinin içine bakarak buranın Ak Parti A.Ş ve Tatlıdede A.Ş olarak çalıştırıldığını belgeleriyle ortaya koydu ve haykırdı.

Hangi partilinin eşi, çocukları, yeğenleri, kardeşleri ile Belediyeye doldurulduğunu tek tek isimleriyle gözlerinin içine baka baka haykırdı.

Belediye kasasının kimlere peşkeş çekildiğini ve Milyonlarca liranın hangi vekil, mkyk, parti başkanı, Belediye Başkanı ve diğer mahdumların cebine gittiğini tek tek açıkladı.

BUNLARI ORTAYA KİM ÇIKARDI ? HEMDE KANITLARIYLA, BELGELERİYLE…

KİM ÇIKARDI ??? Hani PKK ve terörle iktisaplı diye bilinen şimdiki ismi DEM parti olan bir partinin Belediye Başkanı ???

PEKİ BUNLARI KİM YAPTI ??? Sözüm ona Müslüman bir çizgide hareket eden Ak Partili Yetkililer ….

TEKBİİİİİRRRR …. ALLAH-U EKBER …

İnsanın çıldırmaması elde değil …

PEKİ BU AÇIKLAMALAR BİZİ ŞAŞIRTTI MI ??? TABİ Kİ HAYIR …

Bunların hepsini ve daha fazlasını zaten herkes biliyor ve 2 yıldır kendimi parçaladım bunları yazıp çizmekten. Gitmediğim kapı kalmadı, yalvarmadığım yetkili kalmadı. Yapmayın, Allah aşkına etmeyin dedim.

Yığınla baskı yedim, tonla tehtid edildim ama durmadım konuşmaya ve yazmaya devam ettim.

Bakanlara gittim, Cumhurbaşkanına yazdım, Genel Merkezle defalarca görüştüm, Vali, Paşa, Vekil, İl Başkanı ve kim varsa hepsine tek tek defalarca M.Ali AMAK’ın bugün açıkladıklarının aynısını ve daha fazlasını ilettim… İşe yaradı mı ? Tabi ki hayır. Rant devam etti ve Mardin katledildi.

2 Mayıs günü Artuklu Belediye Başkanı M.Ali Amak’ın açıklamalarından sonra UTANAN OLDU MU ??? TABİ Kİ HAYIR…. BÖYLE DEVAM EDERSE UTANAN YADA USLANAN OLACAK MI ? TABİ Kİ HAYIR … PEKİ SONUÇ ? Sonucu da söyledik ama İnşallah bu sefer Cumhurbaşkanı sesimizi duyar. Alayına değişim, topuna değişim, köküne değişim …

Sayın Cumhurbaşkanı, eğer bu değişim en tepeden, en tırnağa olmazsa maalesef siz değişeceksiniz.

M.Ali Amak 2 Mayıs’ta İsrafil olup Sur’u üfledi ve kıyamet başladı. Hadi hayırlısı ….

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.