DOLAR
32,2506
EURO
35,0769
ALTIN
2.466,84
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

SAMET BATMAN’I TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA TEMSİL EDECEK!

Türk Devletleri Teşkilatı ‘’ Herkes İçin Yüzme ‘’ Projesi kapsamında Şanlıurfa ilinde yapılan 8.Bölge Yüzme Müsabakaları 14 yaş kategorisinde, 30 dakika içerisinde 1450 metre yüzerek 1birinci olan Samet Künkül, 04 – 05 Mayıs 2024 tarihleri arasında Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Batman’ı temsil edecek.

SAMET BATMAN’I TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA TEMSİL EDECEK!
REKLAM ALANI
02.05.2024 09:50
5
A+
A-

2020-2021 eğitim-öğretim yılında, TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Dilekçi tarafından yüzme sporuna yönlendirilen Samet Künkül’e temel yüzme eğitimini, Batman Belediyesi Spor Kompleksi’nde Halk Eğitim bünyesinde çalışan 3. Kademe Yüzme Antrenörü Celal Altun verdi. Celal Altun, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘’ Yüzme Bilmeyen Kalmasın ‘’ Projesi hayata geçirilince, EYS (Eğitim Yönetim Sistemi) kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde göreve başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda performans grubunun başarılı bir sporcusu olarak çalışmaya devam eden Samet, burada 3. Kademe Yüzme Antrenörü Celal Altun, 3.Kademe Yüzme Antrenörü Habip Ayaz ve 3.Kademe Yüzme Antrenörü Mahsum Özdemir’ den oluşan 3 kişilik bir ekip tarafından eğitildi. Yapılan antrenmanların etkisi ile her geçen gün daha performans gösteren Samet Künkül; “Amacım, iyi bir yüzücü olmak ve Batman’ı yüzme branşında temsil ederek bir ilki gerçekleştirmektir. Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası yüzme müsabakalarında, kendi yaş kategorimde de birinci olup Azerbaycan’da yapılacak olan şampiyonaya katılmak istiyorum. Bunu başarabileceğime kendim inandığım gibi ailem ve antrenörlerim de inanıyor. Bu süreçte, beni yüzme branşına yönlendiren Beden Eğitimi Öğretmenim İbrahim Dilekçi’ye, desteklerini benden esirgemeyen aileme ve antrenörlerime, yüzme sporuna gönül vermiş ben ve benim gibi çocuk, genç ve yetişkinlerin, yüzme sporu ile kendilerini geliştirmelerine imkân sağlayan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederim ’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.