DOLAR
32,2747
EURO
34,7012
ALTIN
2.411,78
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
23°C
Batman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Yöresel Pazar Batman Park AVM’de

Türkiye’nin bir çok bölgesine ait yöresel ürünlerin sergilenip satışa çıkarıldığı Yöresel Pazar fuarı, Batman Park AVM’de hizmet vermeye devam ediyor.

Yöresel Pazar Batman Park AVM’de
REKLAM ALANI
08.11.2023 20:43
80
A+
A-

Batman Park AVM zemin katında kurulan Yöresel Pazar ile ilgili bilgi veren Trabzonlu esnaf Gökhan Elbir, “Burada halkın beğenisine sunduğumuz ürünler Trabzon, Gümüşhane, Malatya ve Afyon gibi memleketlere has ürünler. Burada kurulan tezgahlarımızda sucuk var, tereyağı, peynir, pestil gömemiz var, lokum, karadutumuz, Afyon sucuğu, Trabzon tereyağı, fındık ezmesi ve helvası gibi, dilediğiniz her şey var. Yani 81 ilin tüm yöresel ürünleri bizde mevcuttur” dedi.

“12 KASIM’A KADAR AVM’DEYİZ”

İki gündür AVM’de hizmet verdiklerini ve 12 Kasım’a kadar pazarın devam edeceğini belirten Gökhan Elbir, “Allah’a çok şükür, işler çok iyi. Batman halkı yöresel lezzetlerimize yoğun ilgi gösteriyor. Pazarda görev alan satış elemanlarımızın yarısı Batmanlı, yarısı da bizim Trabzon bölgesinden aldığımız elemanlar. Biz genel olarak Pazarımızı AVM’lerde kuruyoruz. Ürünlerimizin hepsi orjinal ve Tarım Bakanlığından onaylı ürünler. Vatandaşlar tüm ürünlerimizi tadıp görebilirler.  Beğenmeyen vatandaşlar, aldığı malı geri getirebilir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.