DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

“Hep birlikte memleketimizi çok daha ileriye taşıyacağız”

Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu ve hep birlikte çok daha ileriye taşıyacaklarını kaydetti.

“Hep birlikte memleketimizi çok daha ileriye taşıyacağız”
REKLAM ALANI
15.08.2023 13:26
185
A+
A-

Milletvekili Ramanlı: “Hep birlikte memleketimizi çok daha ileriye taşıyacağız”

Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu ve hep birlikte çok daha ileriye taşıyacaklarını kaydetti.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle kurumları ziyaret etti.

Batman Milletvekili Ramanlı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

Ramanlı, ilk ziyaret durağı olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek Müdür M. Şafi Özperk ile bir araya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençler ile alakasından dolayı çok kıymetli olduğunu belirten Ramanlı, Özperk’ten çalışma ve projeleri ile ilgili bilgi aldı.

Gençlik merkezlerinin hizmetlerini, yaz etkinlikleri, öğrenci yurtları ve ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projelerini dile getiren Özperk, “Yurtlarımızda bin 60 kişi konaklıyor. Üniversitemize okumaya gelen gençlerimizin büyük çoğunluğunu yurtlarımızda ağırlamaya çalışıyoruz. İlk aylarda yoğunluktan bazı sıkıntılar yaşanıyor ama çözüme kavuşturulup öğrencilerimiz rahat ettiriliyor.” Dedi.

“Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi” kapsamında bu yıl 30 bin gence yüzmeyi öğrettiklerini belirten Özperk, gençlerin güvenli ortamda cankurtaranların eşliğinde yüzmelerini sağladıklarını ifade etti.

Batman geneli yaptıkları halı sahalar ve bakımları, gençlik merkezlerinde yapılan aktiviteler ve lisanslı sporcu keşfetme ve yetiştirme üzerine çalışmalar hakkında Ramanlı’ya bilgi veren Özperk, Batman geneli 50 bin lisanslı genç olduğunu söyledi.

Özperk, Batman’da Korik Mahallesi’nde gençlik merkezi ihtiyacı olduğunu ve Vali Hulusi Şahin zamanında sözünün verildiği ancak pandemi süreci ile askıya alındığını belirtti.

Daha sonra Milletvekili Ramanlı kurum ziyaretleri kapsamında Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek müdür Mehmet İhsan Aslanlı ile bir araya geldi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Aslanlı biten, devam eden ve yapılması planlanan projeleri ile ilgili Milletvekili Ramanlı’ya sunum yaptı ve Batman Müzesini gezdirerek bilgi verdi.

Kültür ve Turizm alanında il geneli tarihi yerlerin restorasyon çalışmalar hakkında bilgi veren Aslanlı, “Hasankeyf, Kozluk, Sason, Gercüş ve Beşiri dahil birçok noktada tarihi eserlerimizin restorasyonla turizme kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu ziyaretinde bulunan Ramanlı, SGK çalışmalarını Müdür Alaattin Ökten’den dinledi.

SGK müdürü Ökten, “İlimiz geneli özel sektör çalışmalarını desteklemek ve istihdam programlarını teşvik için çalışmalarımız sürüyor.” diye konuştu.

Bütün kurumların çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Batman’a hizmet eden bütün kurumların çok kıymetli olduğunu belirten Ramanlı, “Müdürlerimizden çalışma alanlarına dair brifingler aldık. Her birine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Batman her şeyin en güzeline layıktır. Sorunların takipçisi olacağız. Daha iyiye, daha güzele hep birlikte yürüyeceğiz. Hep birlikte memleketimizi çok daha ileriye taşıyacağız inşallah.” İfadelerini kullandı.

Turizm alanında yatırım oranında Türkiye sıralamasında 59’uncu sıra da bulunan Batman’ı üst sıralara çıkması için çalışmalara destek vereceklerini söyleyen Ramanlı, “İlimiz bizim için çok kıymetli. Batman’a fayda sağlayacak her projeyi destekleyeceğiz. Çalışmaların kıymeti Batman halkına hizmet ettikçe arttığını biliyoruz. Bu makamlar ve kurumları hizmetleri ölçüsünde kıymetli ve önemlidir. Ziyaretlerimizde de gördüğümüz gibi her kurum gayret ve azimle milletimize hizmet etmekte. Milletin vekilleri olarak da bizim vazifemiz bu kurumlarımızı desteklemektir.” dedi.

Kurum ziyaretleri çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.