DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

YENİ YÜZYIL CUMHURİYETİ BAŞKANI ERDOĞAN’DIR

Zillet ittifakının Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik operasyonu hezimet ile sonuçlanmış ve 28 Mayıs’ta ait oldukları sandığa sonsuza dek gömülerek siyasi tarihteki hayatları son bulacaktır.

YENİ YÜZYIL CUMHURİYETİ BAŞKANI ERDOĞAN’DIR
REKLAM ALANI
18.05.2023 10:28
238
A+
A-

YENİ YÜZYIL CUMHURİYETİ BAŞKANI ERDOĞAN’DIR

Zillet ittifakının Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik operasyonu hezimet ile sonuçlanmış ve 28 Mayıs’ta ait oldukları sandığa sonsuza dek gömülerek siyasi tarihteki hayatları son bulacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır ve bu seçim ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Yüzyıl Cumhuriyetinin İl Başkanı olarak tarihteki yerini alacaktır.

Kendi partisini yönetmekten aciz, mutfak videoları demogojisi, masalara yumruk vurarak halka tıpış tıpış sandığa gideceksiniz şovlarıyla zihinsel engelli tablosu gösteren Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs günü sonunda kirlettiği siyasi tablodan, Atatürk’ün kurduğu partiyi tüm değerleriyle birlikte katlederek siyasi arenadan cehennem olup gidecektir.

Sayabileceğim yüzlerce tehlikeli niyetlerinden en sonuncusu ise kendi partisine mensup Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Depremzede vatandaşlara ikamet zemini hazırlamadan kaldıkları geçici barınma alanlarından alçakça bir modelle kapı dışarı edilmeleridir.

Bugün Fox Tv’de Canan Kaftancıoğlu’nun depremzede vatandaşların sokağa atılmalarına ilişkin yaptığı kıvırma dolu açıklama ise niyetlerdeki hainliği ve kahpeliği bir kez daha ortaya koymuştur.

Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyetine taşıdığı zihniyetle beka sorunu yaratan kumpasçı ve kasetçi bir haindir.

Kendi partisine bile hâkim olmayı beceremeyen ama fütursuzca ülkeye lider olma gibi hadsiz bir niyet taşıyan zavallı bir kişidir.

Kılıçdaroğlu 7’li masadaki avaneleri ile birlikte ülkeye felaketler getirme yolunda her türlü kumpası demokrasi ve özgürlükler manşeti ile örtülemeye çalışan bir haindir.

Baş örtüsü başta olmak üzere, din değerlerine ve milli değerlere terör ruhuyla zemin hazırlayan bir bölücü yapının mimarı ve maşasıdır.

Kılıçdaroğlu ve avaneleri tam bir ATATÜRK düşmanıdır.

Kılıçdaroğlu ve avaneleri her türlü ahlaksız yapıyı ülkeye sokmak için çalışan bir batı piyonudur.

Kılıçdaroğlu DİN değerleri ile Milli değerlere yönelik en büyük tehlikedir.

Türkiye Cumhuriyeti 7’li ŞER Masaya asla pirim vermeyecektir.

HOŞGELDİN LİDERLERİN ŞAHI ERDOĞAN

28 MAYIS’TA TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VE YENİ YÜZYILIMIZIN BAŞKANI OLARAK BAŞIMIZDA VE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE  BİR ASIR DAHA SENİN İSMİN OLACAK.

 

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.