DOLAR
32,5247
EURO
34,8295
ALTIN
2.443,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

“CHP’nin Erdoğan gibi bir lideri yok”

‘Şehir Buluşmaları’ kapmasında Batman’a gelen Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, TPAO Kristal Park tesislerinde yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

“CHP’nin Erdoğan gibi bir lideri yok”
REKLAM ALANI
28.08.2023 10:00
130
A+
A-

“CHP SEÇİMDE VERİ AKIŞINI SAĞLAYAMADI”

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’a, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve partililer eşlik etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde Cumhuriyetten yana da, halktan yana da hiçbir şeyin olmadığını belirten Yavuz, “Bu haliyle CHP yüzyıl geçse bizim kurduğumuz seçim sistemi gibi bir sistem kuramaz. Biz seçimde kurduğumuz sistemle veri akışını sağladık ama CHP yapamadı. Sizin arkanızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olmadıktan sonra bunu yapmanız hakikaten zor, bunu da söyleyeyim. Bu teşkilat yapısı gibi bir teşkilat yapınız olmayınca da yine yapmanız zor. Cumhuriyet Halk Partisine baktığınızda bunların hiçbirisi yok” diye konuştu.

“AYASOFYA YENİDEN ASLINA DÖNDÜ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetkar siyasetini öncelediğini belirten Ali İhsan Yavuz, “Eskiden ne iş yaparsak, Avrupa ne der, Amerika ne der diye düşünmeye başlardık. Eğri oturup doğru konuşalım. IMF’den para alırsın ama nereye kullanacağını, nereye kullanmayacağını onlar belirler. O silahı kullanırsın, bu silahı kullanamazsın dediler. Dolayısıyla o süreçten bu sürece geldiğimizde biz artık her konuda kendimiz karar veriyoruz. Kendimiz olmayı bu süreçte öğrendik. Biz Ayasofya’yı açmakla Fatih Sultan Mehmet’in vasiyetini yerine getirdik. Yani Ayasofya yeniden aslına döndü” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.