DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

GÜLTEPE FUTBOL OKULUNA ÖZEL DAVET

Batman’da aldığı başarılı sonuçlarıyla adından söz ettiren Gültepe futbol Okulu, futbolda büyük bir başarıya imza attı.

GÜLTEPE FUTBOL OKULUNA ÖZEL DAVET
REKLAM ALANI
19.06.2023 15:11
340
A+
A-

Okulun başarılı Beden Eğitim Öğretmeni Fethullah Ete; “21-22-23 Haziran tarihlerinde, 08-14 yaş gruplarında, Diyarbakır ilinde Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenecek.

Anadolu Yıldızları II. Diyarbakır Cup Gelişim Kampına 20 farklı şehirden, 40 takım ve 1000’in üzerinde futbolcu katılacaktır. Bu büyük organizasyonda düzenlenecek turnuva da oynanacak müsabakalarda birçok Süper Lig Kulübünün Scout Hocaları oyuncu izleyecektir. Bu özel turnuvaya Batman’dan sadece yıllarca okullar arası ve Gençlik spor Bakanlığı’nın düzenlediği tüm değişik yaş gruplarından ki futbol müsabakalarda derece alma başarısını göstermiş olan okulumuz futbol takımı da özel davet almıştır. Bu turnuvaya okulumuz 2011-2012 doğumlu öğrencilerimizle katılım sağlayacaktır. “ dedi. Okul İdaresi ise yaptığı açıklamada; “Okul idaresi ve velimiz olan Ersagrup yöneticisi İsmail Erin bey’in forma desteğiyle öğrencilerimiz Beden eğitimi öğretmenimiz ve futbol antrenörü Fethullah Ete nezaretinde turnuvaya sıkı ve ve yoğun antrenman temposuyla hazırlanmaktadır. Beden eğitimi Öğretmeni Fethullah Ete, alınan davetten dolayı çok memnun olduklarını ve okulun eğitim hayatına başladığından beri akademik başarılarının yanı sıra sporda da özellikle futbol branşında değişik yaş grupların da aldığı derecelerle kendini kabul ettirdiğini ifade etmiştir. Ayrıca amaçlarının turnuvada müsabakalarda derece elde etmenin dışında öğrencilerinin kişisel, psikolojik ve sosyal gelişimlerine destek sağlayacak bu tür turnuvalara katılımın önemini ve faydalı olabileceğini belirtmiştir.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.