DOLAR
32,5287
EURO
34,8161
ALTIN
2.444,87
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Batmanlılar başkentte dernekleşiyor

Ankara’da bulunan Batmanlılar tarafından, Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu kuruldu. Hızlı bir şekilde etkinlik ve organizasyonlar düzenlemeye başlayan platform gönüllüleri, ilk olarak başkentte kamp yapan TPAO Petrolspor takımına destek ve moral ziyareti gerçekleştirdiler.

Batmanlılar başkentte dernekleşiyor
REKLAM ALANI
15.08.2023 10:46
194
A+
A-

Ağustos ayının ilk haftasında gönüllüleri ile yemekli bir toplantı organize eden platform, toplantı sonrası dernekleşme kararı aldı. Toplantıda dernekleşme süreci boyunca gerekli çalışmaları yürütecek 1 Başkan, 6 asil ve 6 yedek gönüllüden oluşan 13 kişilik bir temsil heyeti belirlendi.

“BATMAN HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

Platformun kurulmasında öncü rol üstlenen ve ilk dönem Başkanı seçilen gelir uzmanı Tarık Yaşar, “Batman’ın sosyal, ekonomik ve gündelik sorunlarının tespiti ile bununla beraber bu sorunların kısa, orta ve uzun vadede çözümü hakkında şehrimizin ileri gelenleri ile beraber bu konularda farkındalık oluşturarak çözüme yardımcı olmak amacındayız. Batman’ın il olmasından bu yana hızla gelişmesi çok sevindirici olsa da potansiyeli itibariyle hak ettiği yerde olmadığı herkes tarafından bilinmektedir. İşte herkesin bildiği bu konuyu daha yüksek bir sesle Batmanlı olma şahsiyetine yaraşır bir şekilde gündem yapma ve taleplerin takipçisi olma yolunda elimizden gelenin en iyisini yapma sözünü şimdiden duyurmak isteriz. Batman’ı mevcut kısır döngü siyasetin dışında tutarak şehrimize aidiyet hassasiyeti yüksek olan biz gençlerin, şehrimize olan borcunu ödemek için başta eğitim olmak üzere bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında kalkınması için öncü rol üstlenmek üzere yola çıktık. Dernekleşme süreci ise Batmanlı bürokrat, iş insanları, milletvekilleri, hukukçuları, akademisyen ve sanatçıların görüşlerinin alınarak yürütülecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.