DOLAR
32,3860
EURO
34,6043
ALTIN
2.385,71
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
26°C
Batman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Yağmurlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Canpolat BHA Medya Grubundaydı

Batman Sağlık İl Müdürü Dr. Semih Canpolat, bünyesinde Basın Haber Ajansı, Batman Haber Ajansı ve Manşet Gazetesini bulunduran BHA medya Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’i ziyaret etti.

Canpolat BHA Medya Grubundaydı
REKLAM ALANI
26.07.2023 09:11
211
A+
A-

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle basın turuna çıkan İl Sağlık Müdürü Semih Canpolat ve Basın Sorumlusu Melek Barış, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Canpolat ve Barış’ı BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek ağırladı. Yapılan ziyarette Seyrek ve Canpolat sağlık alanındaki çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldular.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette BHA Medya Grubunun ve Batman basının güçlü yapısına dikkat çeken Batman Sağlık İl Müdürü Dr. Semih Canpolat; “Batman basına ve BHA Medya Grubunu yakından takip ediyorum. Göreve geldiğimden günden beri Batman gündemini yerel gazetelerden yakından öğreniyorum. Kurum olarak biz ve vatandaşlar arasında da köprü görevi gören yerel basın aracığıyla, çalışma ve duyurularımızı vatandaşlarımıza çok daha hızlı bir şekilde ulaştırabiliyoruz.  Bu nedenle, bu çok kıymetli mesleğin bayramını gönülden kutluyor, tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, hep birlikte Batman’ın çok daha iyi hizmetler alması adına koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. İl genelindeki Uzman, pratisyen ve sağlık personelleri hakkında bilgi veren Batman Sağlık İl Müdürü Dr. Semih Canpolat, uzman ekiplerle sağlık alanında en iyi hizmeti vatandaşlara sunmak için canla başla çalıştıklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.