DOLAR
32,3835
EURO
34,7992
ALTIN
2.442,51
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Hafif Yağmurlu
30°C
Batman
30°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

GENÇLİKTEN DEM PARTİYE ACİL ÖNERİLER

GENÇLİKTEN DEM PARTİYE ACİL ÖNERİLER
REKLAM ALANI
16.03.2024 17:27
13
A+
A-

GENÇLİKTEN DEM PARTİYE ACİL ÖNERİLER

31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi açıklamada bulunan DEM Parti’li bazı gençler, acilen bazı kararların alınması gerektiğini kamuoyuyla duyurdular.

Aşağıda yer alan taleplerin defalarca DEM partinin farklı kurul ve kurullarında gündeme geldiğini ve çözüm noktasında acilen önlem alınması gerektiğini vurguladılar.

İŞTE DEM PARTİLİ GENÇLERİN TALEPLERİ

1 – Önceki Genel Seçimlerde yapılan hatalardan ders çıkartılıp, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine daha kurumsal ve organizeli bir şekilde çalışılmalıdır.

2 – DEM Parti’nin desteğiyle herhangi bir mahallede tüzük gereği 2 dönem görev kuralıyla MUHTARLIK yapanların adaylıkları devam ediyorsa, adaylıklarının geri çektirilmesi ve yerine uygun genç isimlerin desteklenmesi. 1 Dönem yapanlarında tekrar değerlendirilmesi,

3 – Herhangi bir mahallede DEM Partili Muhtar adayları varsa, kendi aralarında demokratik bir şekilde müdahalesiz seçimlere girmeleri sağlanmalı, farklı siyasi parti veya partilerden isimlerin olması durumunda gereken müdahalenin en kısa zamanda yapılması, DEM Partili Muhtar adaylarının birleştirilip, birinin kazanması sağlanmalıdır.

4 – Mahalle komisyonları tekrar gözden geçirilmeli, gerekli görülen komisyonların yerine aktif genç ve kadınlara daha çok yer verilmelidir.

5 – Batman genelindeki bütün temsiliyetler DEM parti için bir değerdir ve güçtür.

6 – Girmedik Sokak, çalmadık kapı ve gönlü kırık bütün halka gidip destekleri ve gönülleri alınmalıdır.

7 – Son yaşanan gelişmelerden sonra, herkesin sandığı gidip oyunu mutlaka kullanması sağlanmalıdır.

 

KAMUOYUNA DUYURULUR….

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.