DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

SEYREK, “MAHALLEMİZİ BEN DEĞİL, BİZ YÖNETECEĞİZ”

SEYREK, “MAHALLEMİZİ BEN DEĞİL, BİZ YÖNETECEĞİZ”
REKLAM ALANI
16.03.2024 10:58
9
A+
A-

19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Seyrek;

“MAHALLEMİZİ BEN DEĞİL, BİZ YÖNETECEĞİZ”

19 Mayıs Mahallesinin sevip sayılan ve sayısız hizmetleri bulunan Seyrek ailesinin gençlerinden Muhtar Adayı Hüseyin Seyrek, ‘Mahallemizi ben değil, biz yöneteceğiz’ dedi.

Uzun istişare ve desteklerden sonra muhtar adayı olduğunu belirten Hüseyin Seyrek, ‘Mahallemize hizmet etme sözümüz var. Mahallemizi en çok seven ailelerin başında geliyoruz’ dedi. Muhtar Adayı Seyrek; “Seyrek ailesi olarak 65 yıla yakındır 19 Mayıs Mayıs’ta oturuyoruz. Burada doğup büyüdük. Mahallemize olan sevdamızı herkes biliyor. İdeolojimize bağlılığımızı ve halkımıza olan hizmet aşkımızı herkes çok iyi bilir. Son 20 yıldan bu yana gazeteci kardeşim ve aynı zamanda mahallemizin spor kulübü olan 19 Mayıs Spor’un başkanı Osman Seyrek sayesinde Türkiye’nin saygın ve tanınan mahalleri arasında olduk. Şu anda Mahallemizin spor kulübü gençlerimizi sokaklardan kurtarmak için 520 lisanslı sporcusu, 32 antrenörüyle ve 22 dalda faaliyetlerini sürdürmektedir. Muhtarlık makamı bizim değil, sizlere hizmet edilmesi için bir araçtır. Aile olarak çok politik ve ikna yollarını bilmeyiz. Allah’ın izniyle halkımız muhtarlık için oyunu vererek vize verirse, 5 yılda yapacağımız hizmetlere şahit olacaktır. Biz güçlü azalarımızla birlikte hareket edip, ortak akıl şiarıyla yola çıkacağız. Bütün ihtiyaç sahibi aileler tek tek tespit edilip gerekli sosyal yardımlar düzenli yapılacaktır. Eğitsel, sportif, kültürel, sanatsal, mesleki, dayanışma ve yardımlaşma faaliyet ve hizmetlerimizle örnek bir mahalle olacağız. Özellikle kentsel dönüşüm için elimden geleni yapacağım. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bütün 19 Mayıs halkımızdan destek bekliyorum.” diye konuştu. 19 Mayıs Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Seyrek, Kenar Mahalle kavramını kabul etmediklerini, modern mahalle olacaklarının da sözünü verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.