DOLAR
32,5015
EURO
34,5940
ALTIN
2.500,78
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
28°C
Batman
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Açık
30°C
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Açık
27°C

“DEVLET VE MİLLET İÇİN MHP ŞART”

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, ‘Devlet ve Millet için MHP şart’ dedi.

“DEVLET VE MİLLET İÇİN MHP ŞART”
REKLAM ALANI
12.05.2023 10:29
461
A+
A-

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir;
“DEVLET VE MİLLET İÇİN MHP ŞART”
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, ‘Devlet ve Millet için MHP şart’ dedi.
14 Mayıs 2023 seçimlerinde Batman ve Türkiye genelinde MHP’nin Cumhur ittifakıyla tarih yazacağını belirten Başkan Demir, hedeflerinin en az bir vekil çıkarmak olduğunu söyledi.


“MHP HER ZAMAN HALKIN UMUDU OLMUŞTUR”
Başkan Demir yaptığı açıklamada; “Batman’da MHP her zaman umut ve güven olmuştur. Göreve geldiğimiz günden beri kapımızı çalan her vatandaşımıza parti gözetmeksizin yardımcı olduk ve olmaya devam edeceğiz. “Yeni Türkiye, Yeni Yüzyıl, Yeni Hayat” sacayağında umutlar dirilmiştir. Bununla da kalmamış ufkumuza çöken kara bulutlar dağıtılmış, kâbus senaryoları berhava edilmiştir. Bizim anlayışımızda, kardeşlik ve kaderdaşlık ortak paydasında insan insana candır, kandır, dayanaktır, hayattır. Hiçbir mazlum insanımızı darda ve zorda bırakmama iradesi siyasetimize hâkimdir. Aynı şevkle, aynı inançla, aynı ahlak ve kahramanlıkla Batman’ı ve Türkiye’yi hiç kimseye mihnet ve minnet ettirmeyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak bayrak diyeceğiz, vatan diyeceğiz, millet diyeceğiz, devlet diyeceğiz, henüz tüyü bitmemiş yetimlerimizin, mazlum ve mağdur insanlarımızın haklarını son nefesimize kadar ayağa düşürmeyeceğiz. Çünkü bizler, varlık sebebimizin milletimizin geleceği olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu toprakların kolay vatan olmadığının, milli birliğin kolay temin edilmediğinin farkındayız. Refah için topyekûn üretime, kolektif çıkarlara dönük tasarrufa, köklü yatırım hamlelerine, topluma dönük hizmetlere, temel insan ihtiyaçlarının karşılandığı hakkaniyete, dengeli gelir ve servet paylaşımına ihtiyaç vardır. Bu vesileyle Batman’da bütün hemşerilerimize çağrımız 1 oy MHP’ye ve 1 oyda Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.