DOLAR
32,5554
EURO
34,8359
ALTIN
2.430,35
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Açık
32°C
Batman
32°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Pazar Açık
33°C

“HİZMET İÇİN OYLAR MHP’YE”

MHP Batman Milletvekili Adayı iş insanı Recep Çelikkaya, 14 Mayıs 2023 Pazar günü Batman halkının Devlet, Millet, hizmet ve gelecek için sandık başına giderek MHP’ye oy vermelerini istedi.
Yaklaşık 3 aydan bu yana aktif seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çelikkaya, ‘Şimdi MHP ile hizmet zamanı’ dedi.

“HİZMET İÇİN OYLAR MHP’YE”
REKLAM ALANI
12.05.2023 10:25
373
A+
A-

MHP Batman Milletvekili Adayı Recep Çelikkaya;
“HİZMET İÇİN OYLAR MHP’YE”
MHP Batman Milletvekili Adayı iş insanı Recep Çelikkaya, 14 Mayıs 2023 Pazar günü Batman halkının Devlet, Millet, hizmet ve gelecek için sandık başına giderek MHP’ye oy vermelerini istedi.
Yaklaşık 3 aydan bu yana aktif seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çelikkaya, ‘Şimdi MHP ile hizmet zamanı’ dedi. ‘Batman halkı hizmetlerin en iyisini hak ediyor’ diyen MHP Batman Milletvekili Adayı iş insanı Recep Çelikkaya sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçim çalışmalarımız kapsamında merkez başta olmak üzere, ilçelerimizde, beldelerimizde, köy ve mezralarımızda zamanla yarışarak ziyaretler gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle seçimden sonrada gitmediğimiz her yere gitmeye çalışacağız. Halkımız bizi vekillik için münasip görürse, onlardan biri olup, sadece hizmet çabasında olacağım. Bu bilinçle hareket edip, canla başla çalışacağıma söz veriyorum.”


‘MHP İLKEDİR, DOĞRULUK VE DİK DURMAKTIR’
‘MHP Türkiye’nin bütün halkları için ilkedir, doğruluktur ve bütün haksızlıklara karşı dik durmaktır.’ diyen Milletvekili Adayı Çelikkaya; “Batman halkı kısa zamanda bizlere verdiği destekle MHP’nin güvenirliğine şahit oldu. Birileri bizi hesaba bile katmazken, her şeye rağmen sahadan inmedik. Gecemizi gündüzümüze katarak halkımızın ayağına gittik. Çünkü biz Milletin ve gönüllerin vekili olmaya adayız. Her zaman milletimizi ve devletimizi baş tacı yaptık. MHP artık tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da çok daha güçlü ve kararlı adımlarla bu halkın umudu olmaya devam edecektir. Onun için sandıkta oylar MHP’ye diyoruz.” diye konuştu. 1 oy MHP’ye ve 1 oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a diyen Milletvekili Adayı Çelikkaya, seçimlerin millete ve halka hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.