DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
30°C
Batman
30°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Belediye Engelleri Onlar İçin Kaldırdı

MAHALLE BULUŞMALARI’NDA İSTENEN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR

Belediye Engelleri Onlar İçin Kaldırdı
REKLAM ALANI
01.11.2023 17:37
104
A+
A-

Belediye Engelleri Onlar İçin Kaldırdı

MAHALLE BULUŞMALARI’NDA İSTENEN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ten, Mahalle Buluşmaları sırasında çocuk ve engelli yakınları tarafından istenen engelli sandalye talepleri tek tek yerine getiriliyor.

Batman Belediyesi, kent genelinde kurduğu akülü şarj istasyonları, görme ve işitme engelli vatandaşlara yönelik proje çalışmalarının yanı sıra yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğini sürdürüyor. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar götürdüğü tekerlekli sandalyeler, engelli bireyleri olduğu kadar ailelerini de mutlu ediyor.

Son Mahalle Buluşmaları sonrası 5 vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 4 vatandaşımıza da akülü tekerlekli sandalyenin ücretsiz olarak verildiğini duyuran Batman Belediyesi, kent genelinde bulunan tüm engelli vatandaşların yanında olduğunu ve bu yardımların aralıksız devam edeceği müjdesini verdi.

Gündüz Çifti Mutluluklarını Paylaştı

Batman Belediyesi, eşinin fiziksel durumundan dolayı akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan Şehmus Gündüz isimli vatandaşın talebine de olumlu yanıt verdi.

Batman’ın tanınan ve sevilen siması Şehmus Gündüz, sosyal medya aracılığıyla eşi Rıfa Gündüz’ün yürümekte zorlandığını, fiziksel özelliğinden dolayı da yaşamında sorunlar yaşandığını belirtmişti.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatı üzerine harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Rıfa ve Şehmus Gündüz çiftini evlerinde ziyaret ederek çiftin müracaatını olumlu yönde değerlendirdi. Akülü Tekerlekli Sandalyenin kendilerine teslim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz ailesi, evlerinin bulunduğu sokakta kısa bir tur atarak sevinçlerini Batmanlılarla paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.