DOLAR
32,5225
EURO
34,8925
ALTIN
2.437,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

NASIROĞLU VE CANALP’TAN TARIM BAKANINA ZİYARET

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Vali Ekrem Canalp Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

NASIROĞLU VE CANALP’TAN TARIM BAKANINA ZİYARET
REKLAM ALANI
22.06.2023 09:51
156
A+
A-

Batman’ın sorunlarının çözülmesi için Ankara’da bakanlıklar nezdinde bazı  temaslarda bulunan Milletvekili Nasıroğlu ve Vali Canalp, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya ziyaret de bulundular.

Batman’la ilgili talep ve projelerin görüşüldüğü ziyaret de başta yeni OSB arazileri olmak üzere bir çok konuda istişare de bulunuldu.

Gerçekleşen bir başka ziyarette ise milletvekili Nasıroğlu ve Vali Canalp Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı bakan Yumaklı ve Işıkhan’a teşekkür eden Nasıroğlu, şunları söyledi:

” Valimiz Ekrem Canalp ile birlikte sayın bakanlarımızı ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Verimli geçen görüşmeler de  ilimizle ilgili son durumu istişare edip taleplerimizi ilettik. Şehrimize daha iyi hizmetler getirebilmek için çalışmalarımıza ve bakanlıklar nezdinde görüşmelerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde, bizleri sıcak bir şekilde karşılayan sayın bakanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.