DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
ALTIN
2.433,27
BIST
9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
32°C
Batman
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Serkan Ramanlı’ya destek ziyaretleri devam ediyor

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline destek ziyaretleri devam ediyor.

Serkan Ramanlı’ya destek ziyaretleri devam ediyor
REKLAM ALANI
08.05.2023 08:46
303
A+
A-

AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı seçim lokaline Batman’da yaşayan Kayapınarlılar (Aynkâflılar) ve Narinler ailesi kalabalık kitle halinde destek ziyaretinde bulundular.

Narinlerden Ramanlı’ya destek

Narinler ailesi kalabalık bir heyet olarak Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret edip Serkan Ramanlı’yı ve Ak Parti’yi destekleme kararı aldı.
Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin ve HÜDA PAR yetkilileri Narin ailesini seçim lokalinde karşıladı.
Narin ailesinin destek ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramanlı, teveccüh ve desteklerin önemine vurgu yaptı.
Narinler adına açıklama yapan Hacı Mehdi Narin, “Habizbini aşireti mensubu Narinler ailesi olarak seçimde Serkan Ramanlı ve Ak Parti adaylarını destekleme kararı aldık. Bu amaçla seçim lokalini ziyaret ettik. Bu seçimin ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın meclise gitmesini temenni ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kayapınarlılardan destek ziyareti

Gün içerisinde bir diğer destek ziyareti de Kayapınar beldesi sakinlerinden geldi. Serkan Ramanlı seçim lokalini ziyaret ederek destekte bulunan Kayapınarlıların ileri gelenlerinden Hacı Emin Gümüş, Ali Özmen, Ramazan Aslan ve belde halkından oluşan kalabalık bir kitle Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokalini ziyaret ederek desteklerini ilettiler.
Kayapınarlıları seçim lokalinde heyeti karşılayan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, Merkez İstişare Kurulu Başkanı İsa Aydın, İl Başkanı Davut Şahin ve parti yetkilileri, katılım ve desteklerinden dolayı Kayapınarlılara teşekkür ederek desteklerinden önemine vurgu yaptılar.
Ziyaret sırasında açıklama yapan Hacı Emin Gümüş, “Kayapınarlılar olarak seçimde AK Parti adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı ve diğer adayları destekleme adına HÜDA PAR lokalini ziyaret ettik. Rabbim bu seçimin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını ve adaylarımızın meclise gitmesini nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.