DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Kitap Sevgisi Yağmur Dinlemedi

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Batman Kitap Fuarı & Kültür Sanat Festivali alanına gelen öğrenciler, yağışlı havaya rağmen kitap aşkından vazgeçemedi.

Kitap Sevgisi Yağmur Dinlemedi
REKLAM ALANI
25.10.2023 20:11
101
A+
A-

Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin ‘Oku! Bu 100 Yıl Senin” şiarıyla başlattığı 6. Batman Kitap Fuarı & Kültür Sanat Festivali’nde hedef 400 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmak. Edebiyat, kültür, sanat, iletişim, bilim ve düşünce dünyasından 160 yayınevi ile çok sayıda önemli ismin katılımıyla gerçekleşen fuar 29 Ekim tarihine kadar açık kalacak. Batman Valiliği ve Belediyesi’nin birlikteliğinde düzenlenen Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivalinde, bu yıl öğrencilere 2 milyon TL değerinde 40 bin adet hediye çeki dağıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.