DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

“Üyelerimizi yurtdışı fuarlarına götüreceğiz”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin daha iyi ticari temaslarda bulunmaları ve kendilerini geliştirmeleri için yurtdışı fuarlarına götüreceğini belirtti.

“Üyelerimizi yurtdışı fuarlarına götüreceğiz”
REKLAM ALANI
05.08.2023 16:39
160
A+
A-

BESO Başkanı Çiftçi, esnafların işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi ticaret yaparak kendilerini geliştirip daha da büyümeleri için projelerine ve çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Başkan Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimizin daha iyi ticaret yapmaları ve kendilerini geliştirmeleri için yurtdışın da yapılan küresel fuarlara katılım sağlamalarına yardımcı olacağız. Üyelerimizin ticari ufkun geliştirmek için hangi üyemiz hangi sektörde faaliyet gösteriyorsa ona göre bir takvim belirlenecek en az kırk esnafın bir araya gelmesiyle beraber protokol yaptığımız bir şirket aracılığıyla istedikleri fuara katılım sağlayabilecekler. Üyelerimizin katılacağı fuarlar KOSGEB desteklidir ve fuarın durumuna göre tüm giderlerin %60’ını KOSGEB karşılayacak sadece kalan kısım esnaflardan alınacaktır. Amacımız üyelerimizi bu fuarlara götürerek ticari başarılarını arttırmak daha profesyonelce çalışmalarına katkı sunarak bilgi ve beceri edinmektir. Üyelerimiz yurtdışı fuarlarla ilgili olarak bilgi almak için Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na gelebilirler veya fuar takvimi ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi isteyenler 0555 074 73 70 numaralı ALO esnaf hattımızı arayabilirler” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.