DOLAR
32,5301
EURO
34,8555
ALTIN
2.443,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

MASA TENİSİNDE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının il adına katılım sağladığı Anadolu Yıldızlar Liginde, Masa Tenisi branşında çifte şampiyonluk geldi.

MASA TENİSİNDE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
REKLAM ALANI
07.08.2023 11:24
185
A+
A-

04-06 Ağustos 2023 tarihleri arasında Elazığ ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Yarı Final müsabakalarında ilimizi temsil eden kız ve erkek takımları şampiyon oldu. Yine ferdi müsabakalarında ise Beyza Akdemir bayanlarda şampiyonluğu kimseye bırakmadı. Erkeklerde ise Tayyip Yusuf ikinci, Burak Bezenmiş üçüncü ve Ali Badra ise üçüncü oldu. Kız ve erkek takımları finallere katılmaya hak kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Takım Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş, ayanı başarıyı finallerde de göstereceklerine emin olduklarını söyledi. Bezenmiş yaptığı açıklamada; “Masa Tenisi branşında Batman’ı bütün kategorilerde en iyi bir şekilde temsil ediyoruz. Alınan başarılarımızda her zaman yanımızda olarak maddi ve manevi destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafii Özperk’, Spor Şube Müdürümüz Sayın Burak Eren’e emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  İlimizi 16-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında Denizli ilinde yapılacak olan Türkiye finallerinde temsil edeceğiz. Şampiyonaya kadın ve erkek takımları olarak katılım sağlayacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.