DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
29°C
Batman
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

YILDIZ FİLİSTİN’DE YARIŞACAK

Batman’ı Atletizm Yürüyüş dalında en iyi bir şekilde temsil eden Hayrettin Yıldız, 10 Ağustos’ta Filistin’de yapılacak U20 Avrupa şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

YILDIZ FİLİSTİN’DE YARIŞACAK
REKLAM ALANI
07.08.2023 11:23
214
A+
A-

Sabah 07.00’da başlayacak olan 20 Km’lik Yürüyüş kategorisi yarışmasına tecrübeli antrenör Sadullah Ergün denetiminde hazırlanan Batmanlı Sporcumuz Hayrettin yıldız, hedefinin kategorisinde Avrupa şampiyonu olmak olduğunu söyledi. Atletizm branşında bütün hedeflerine yerli sporcularla ulaşmaya devam edeceklerini belirten İl Temsilcisi Ufuk Başkut; “Batman’ı ve ülkemizi Filistin’de yapılacak U20 Avrupa Yürüyüş dalında temsil edeceğiz. Antrenörümüz Sadullah Ergün ve sporcumuz Hayrettin Yıldız’a güveniyoruz. Yarışmanın mazlum bir kentte yapılıyor olması ise, başarıyı daha da anlamlandıracaktır. Ekibimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.