DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

HÜDA PAR’dan “Teşekkür Mesajı”

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, “Aksa Tufanına Destek Mitingi”ne yoğun katılım ve destekten dolayı Batman halkına teşekkür mesajı yayımladı.

HÜDA PAR’dan “Teşekkür Mesajı”
REKLAM ALANI
16.11.2023 13:07
49
A+
A-

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yayımladığı mesajla hafta sonu düzenledikleri “Aksa Tufanına Destek Mitingi”ne gösterilen ilgi, yoğun katılım ve destekten dolayı teşekkür etti.

Şahin mesajında, “12 Ekim Pazar günü İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz ‘AKSA TUFANINA DESTEK MİTİNGİ’ için alan tahsisinde destek olan Sayım Valimize ve güvenlik görevini sağlayan Emniyet Teşkilatı mensuplarına, mitingimize iştirak eden ve destek veren Siyasi Parti Başkanları ve tabanlarına STK Başkanları, üye ve gönüllülerine, alimlerimize, kanaat önderlerine, basın mensuplarına, kadın-erkek, küçük-büyük bütün kardeşlerimize şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.” Dedi.

Şahin mesajının devamında israil terör rejiminin Filistin’de 75 yıldır yaptığı katliamlarını şimdi soykırıma dönüştürdüğüne dikkat çekerek, “israil terör rejimi Filistin’de 75 yıldır yaptığı katliamlarını şimdi soykırıma dönüştürmüştür. Bu vahşet karşısında tepkisiz kalmak kişiyi insanlığından utandırır. Ben Müslüman diyen kişileri ise akidevi olarak bağlar. Batman halkının bu duyarlılığının artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Göstereceğimiz tepkiler ve vereceğimiz desteklerle, tek bir çocuğun hayatta kalmasına katkımız olursa, dünya ve ahiret sermayemiz olur. Tekrar bütün katılımcılardan Allah razı olsun diyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.