DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman
Az Bulutlu
34°C
Batman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

“MALAZGİRT’İN 952. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

Doğru İnsanlar Zinciri Grubunun Kurucusu, Kamuperder Ankara İl Başkanı ve iş kadını Sabiha Ulaş Karaosman, Malazgirt Meydan Muharebesi’nin 952. Yıldönümünü kutladı.

“MALAZGİRT’İN 952. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”
REKLAM ALANI
26.08.2023 14:25
238
A+
A-

“1071 yılında Malazgirt Meydan Muharebesi’nde bizlere bu vatanı yâr eden, “Size öyle bir vatan aldım ki; ebediyen sizin olacaktır” diyen Sultan Alparslan liderliğindeki Şanlı Türk Ordusu şehit olmayı göze alıp, vatanı kurtarmaya ant içmiş ve sonucunda; kendisinden dört kat daha kalabalık olan Bizans ordusunu yenerek kazandığı bu görkemli zafer, Türk milletinin Anadolu coğrafyasındaki hâkimiyet beratı olmuştur.” diyen Doğru İnsanlar Zinciri Grubunun kurucusu, Kamuperder Ankara İl Başkanı ve iş kadını Sabiha Ulaş Karaosman açıklamasına şöyle devam etti; “Anadolu; tarihin her döneminde uygarlıkların, kültürlerin beşiği, Malazgirt Zaferimizin ardından bin yıla yakın süredir de Türklüğün, gücü, aklın ve inancın merkezi olmuştur. Bayrak Şairimiz Arif Nihat Asya’nın; “Ezanımdan alışıp tekbire Buldunuz mutluluk, imanımla,  Vatan ettim sizi ey topraklar! Beş vakit damgalayıp alnımla ”dizelerinde dile getirdiği gibi Türk Milleti olarak bugün de istiklalimizin işaretleri olarak semalarımızda yankılanan ezanları ve nazlı nazlı dalgalanan al bayrağı özellikle görmemizin gerisinde işte böyle şevk ve aşk vardır. Bizlere düşen görev, al bayrağımızın dalgalandığı, atalarımızdan bize emanet kalan bu kutsal mirası gelecek kuşaklara şan ve şerefle aktarmaktır. Türk milletinin birliği, dirliği, istiklali, istikbali ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, Sultan Alparslan’dan Fatih’e ve Atatürk’e uzanan devlet geleneğimizi koruyup yücelten atalarımızı rahmet ve şükranla anar, Malazgirt Meydan Muharebesi’nin 952. Yıldönümünü kutlar, aziz milletimizin birlik ve dirlik içinde ebediyete kadar hür ve bağımsız yaşamasını dilerim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.